16.05.2008, 21:56
Cytat:Originally posted by koobaa+May 16 2008, 08:54 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (koobaa @ May 16 2008, 08:54 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Piotrd@May 16 2008, 08:40 AMMK ma na ten temat na pewno zgoła inne zdanie. Ja też uważam że to nieprawda i niesprawiedliwy osšd. Każdy, kto choć trochę interesuje się tš muzykš wie, że Chet Atkins był jednym z pierwszych idoli Marka i kto wie - może gdyby nie wirtuozeria Cheta, nie byłoby Dire Straits takiego, jakim je poznalimy...?
całe nieszczęcie z MK zaczęło sie od jego znajomoci z Chetem Atkinsem, od tego czasu zaczšł strasznie smucić...
Z resztš, ja zawsze uważałem że MK jest najbardziej ekscytujšcym nudziarzem na wiecie. To też trzeba umieć robić.
A może w temacie wypowiedzš się Ci, którym nie podobał się ostatni album MK? [/b][/quote]
wiesz w młodoci moimi idolami byli 4 pancerni i pies, wiesz co by sie stało gdybym z tego nie wyrósł?? pewnie 3 wojna wiatowa
:ph34r: