16.05.2008, 17:29
Cytat:Originally posted by grisza+May 16 2008, 04:20 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (grisza @ May 16 2008, 04:20 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Piotrd@May 16 2008, 03:01 PMZapewniam Cię, że koń nie rży głupowato. Jechałe kiedy na koniu wierzchem przez las? Galopowałe po błoniach wród zapachu skoszonej trawy? Bujałe się potem stępem słuchajšc skowronka w górze?
...głupkowatego rżenia konia w stylu ichaaaaaaaaaaa...
[/b][/quote]
dodać mogę jeszcze przeprawę przez mgłę po skšpanej rosš łšce, co na kształt tej górskiej BiA
co było dane mi przeżyć
nie znaczy to jednak, że głos swój oddałam na zdecydowanie "tak" wręcz przeciwnie. głos oddaję na "nie". ostatnia płyta Marka nie przypadła mi do gustu. nie chodzi tu o maniakalny upór i trwanie przy starym, czy też lęk przed nowym. nigdy w życiu nie chciałabym, żeby mój ukochany artysta tworzył na okršgło tak samo i to samo, mogłoby to przyprawić i jego i mnie jako słuchaczkę o szaleństwo nudy! poza tym po ostatnich krakowskich jamm session zdecydowanie stawiam na blues and all that jazz! B)
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Like the Spanish city to me when we were kids