16.05.2008, 16:00
Jak widać, ile ludzi, tyle opinii 
Robert - to nie jest do końca tak że te płyty wcale mi się nie podobajš. Podobajš ale rzadziej po nie sięgam
Sš dobre żeby się zrelaksować przy nich, ale Mark ma w swojej karierze lepsze płyty, według mojej oceny.
Filipk91 - moze i klimat inny, ale ten sam człowiek który tworzy muzykę
Nie mam w interesie nakłonić Cię do zmiany zdania, ale ukazuję swoje 
Numitor - ludzie mnie pytajš: "Knopfler? Kto to taki?" - wystarczy że powiem: "Dire Straits" reakcja: "Aa, to ten!" - "jako tako" wiele osób nie kojarzy tego nazwiska, ale ludziom których ja spotykam wystarczy rzucić hasło: Dire Straits - i wiedzš w którym kociele dzwoni.

Robert - to nie jest do końca tak że te płyty wcale mi się nie podobajš. Podobajš ale rzadziej po nie sięgam
Sš dobre żeby się zrelaksować przy nich, ale Mark ma w swojej karierze lepsze płyty, według mojej oceny. Filipk91 - moze i klimat inny, ale ten sam człowiek który tworzy muzykę
Nie mam w interesie nakłonić Cię do zmiany zdania, ale ukazuję swoje 
Numitor - ludzie mnie pytajš: "Knopfler? Kto to taki?" - wystarczy że powiem: "Dire Straits" reakcja: "Aa, to ten!" - "jako tako" wiele osób nie kojarzy tego nazwiska, ale ludziom których ja spotykam wystarczy rzucić hasło: Dire Straits - i wiedzš w którym kociele dzwoni.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss