16.05.2008, 15:01
Cytat:Originally posted by Ania_M@May 16 2008, 02:44 PMhmm zupełnie nie zrozumiała
Nie ukrywam że płyty z Chetem nie zaliczam do swoich ulubionych. Ale mnie te smuty Marka się bardzo podobajš, z natury jestem spokojnš osobš i wolę jak mi kto biadoli nad uchem niż dudni ile siłNo i tym cudem mi tysišc stuknšł B)
tu nie chodzi o zawartoć a o styl (np. uwielbiam bluesa, który z natury jest smutny, nostalgiczny, często tragiczny), ale o głupkowatej muzyce country (sorki ale ja nie trawie tego stylu, tylko brak w oddali głupkowatego rżenia konia w stylu ichaaaaaaaaaaa - kto zresztš parę razy na koncercie pozwolił sobie na ten dowcip, słychać było wyranie... i niestety muszę z przykrociš stwierdzić, ze na paru kawałkach w czasie koncertu nerwowo patrzyłem na zegarek, kiedy skończy te kawałki i przejdzie do czego fajniejszego. jakby koncert miał by sie składać tylko z takich kawałków to bym wymiękł i wyszedł z koncertu mnie dopiero rozgrzały kawałki starego dobrego Ds (no i jako jeden z nielicznych Speedway....)

No i tym cudem mi tysišc stuknšł B)