16.05.2008, 14:53
Cytat:Originally posted by Piotrd@May 16 2008, 02:40 PMPiotr
hmmm pewnie mógłby nawet ułożyć setlistę do countrowej budy Boba. ale ona by mnie nie bawiła, swego czasu zamówiłem w ciemno płytę Notting Hillbillies i fart pozwolił mi jš cišgnšć w mp3 z netu i chwała bogu, bo bym się chyba załamał jakbym miał wydać tyle kasy (opłata extra za cišganie niechodliwego towaru z zachodu) za takie countrowe smuty...
swego czasu, na jednym z forów audio w dziale o muzyce jeden kole napisał co z czym sie w pełni zgadzam: całe nieszczęcie z MK zaczęło sie od jego znajomoci z Chetem Atkinsem, od tego czasu zaczšł strasznie smucić...
"Countrowe smuty"? Ktos chyba wyzej powiedziel, ze MK nie gra country tylko, jego muzyka siega do korzeni country i moim zdaniem taka jest wlasnie plyta TNH. Nie przepadam za country i nie znajduje na plycie tam wiele country poza "Will You Miss Me" Jest za to duzo folku i bluesa i sa takie perelki jak Your Own Sweet Way czy Feel Like Going Home.
A long time ago came a man on a track...

. ale ona by mnie nie bawiła, swego czasu zamówiłem w ciemno płytę Notting Hillbillies i fart pozwolił mi jš cišgnšć w mp3 z netu i chwała bogu, bo bym się chyba załamał jakbym miał wydać tyle kasy (opłata extra za cišganie niechodliwego towaru z zachodu) za takie countrowe smuty...