27.03.2008, 01:00
Ronnie Scotts był magiczny, ale chyba też się powtarzam
. Ja bardzo sobie cenię występ w Kongresowej oraz rewelacyjne koncerty charytatywne w Sheperds Bush Empire - starym londyńskim teatrze przerobionym na salę koncertowš o wybornej akustyce. W tej sali parter to miejsca stojšce a balkony sš oczywicie siedzšce. Jest kameralnie i jednoczenie rewelacyjnie pod względem dwiękowym. No i wtedy byłem najbliżej Dire Straits na żywo: MK, John Illsley, Guy Fletcher, Chris White, Danny Cummings... Zabrakło tylko Alana Clarka.
Dziadek, właciwie mogę podpisać się pod Twoim postem. Pamiętam, że na koncercie w Pradze nie mogłem uwierzyć, że jestem w tym samym pomieszczeniu co Mark, że oddychamy tym samym powietrzem i nie ma żadnego ekranu TV między mnš a nim. Po tym występie wiedziałem, że będę się starał nie odpuszczać żadnego następnego. Niestety jednak, życie dyktuje nam czasem swoje reguły i trasę MK z EH w 2006r musiałem odpucić. Nie jestem także pewien co do trasy obecnej. Pożyjemy - zobaczymy. Ja wiem, że jeszcze z Markiem sobie pogadam
.
. Ja bardzo sobie cenię występ w Kongresowej oraz rewelacyjne koncerty charytatywne w Sheperds Bush Empire - starym londyńskim teatrze przerobionym na salę koncertowš o wybornej akustyce. W tej sali parter to miejsca stojšce a balkony sš oczywicie siedzšce. Jest kameralnie i jednoczenie rewelacyjnie pod względem dwiękowym. No i wtedy byłem najbliżej Dire Straits na żywo: MK, John Illsley, Guy Fletcher, Chris White, Danny Cummings... Zabrakło tylko Alana Clarka. Dziadek, właciwie mogę podpisać się pod Twoim postem. Pamiętam, że na koncercie w Pradze nie mogłem uwierzyć, że jestem w tym samym pomieszczeniu co Mark, że oddychamy tym samym powietrzem i nie ma żadnego ekranu TV między mnš a nim. Po tym występie wiedziałem, że będę się starał nie odpuszczać żadnego następnego. Niestety jednak, życie dyktuje nam czasem swoje reguły i trasę MK z EH w 2006r musiałem odpucić. Nie jestem także pewien co do trasy obecnej. Pożyjemy - zobaczymy. Ja wiem, że jeszcze z Markiem sobie pogadam
.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...