Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D S / M K / T N H- Ile Koncertów Zaliczyliœcie?
Ronnie Scotts był magiczny, ale chyba też się powtarzam Oczko. Ja bardzo sobie cenię występ w Kongresowej oraz rewelacyjne koncerty charytatywne w Sheperds Bush Empire - starym londyńskim teatrze przerobionym na salę koncertowš o wybornej akustyce. W tej sali parter to miejsca stojšce a balkony sš oczywiœcie siedzšce. Jest kameralnie i jednoczeœnie rewelacyjnie pod względem dŸwiękowym. No i wtedy byłem najbliżej Dire Straits na żywo: MK, John Illsley, Guy Fletcher, Chris White, Danny Cummings... Zabrakło tylko Alana Clarka.

Dziadek, właœciwie mogę podpisać się pod Twoim postem. Pamiętam, że na koncercie w Pradze nie mogłem uwierzyć, że jestem w tym samym pomieszczeniu co Mark, że oddychamy tym samym powietrzem i nie ma żadnego ekranu TV między mnš a nim. Po tym występie wiedziałem, że będę się starał nie odpuszczać żadnego następnego. Niestety jednak, życie dyktuje nam czasem swoje reguły i trasę MK z EH w 2006r musiałem odpuœcić. Nie jestem także pewien co do trasy obecnej. Pożyjemy - zobaczymy. Ja wiem, że jeszcze z Markiem sobie pogadam Oczko.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
D S / M K / T N H- Ile Koncertów Zaliczyliœcie? - przez koobaa - 27.03.2008, 01:00