29.12.2007, 14:15
Andrzeju, bardzo się cieszę że jeste cały i prawie zdrowy
Wiem co to znaczy radoć z chodzenia o własnych siłach, bo ja w przecišgu ostatnich 7 miesięcy musiałam się tego uczyć od nowa kilkanacie razy... Najpierw o kulach, potem wysiadły cięgna i dwa miesišce skikałam na jednej nodze, potem znowu musiałam uczyć się chodzic o kulach, póniej o jednej, a teraz od dwóch tygodni migam już bez, co wyglšda nawet zabawnie bo mam jednš nogę usztywnionš
A z tym moim chodzeniem, to tez rozne numery... jak nauczylam sie robic kroki, to musialam nauuczyc sie wymijania jednej nogi druga, potem musialam sie nauczyc trzymac pionowa postawe itp itd ....
A że cišgle jeszcze jestem w trakcie leczenia, to wiem przez co przechodzisz, mimo, że leczymy się na zupełnie inne rzeczy.
Wiesz co? Jeszcze sobie we dwójkę pobiegamy! I to na wycigi, zobaczysz
Trzymaj się :*
Wiem co to znaczy radoć z chodzenia o własnych siłach, bo ja w przecišgu ostatnich 7 miesięcy musiałam się tego uczyć od nowa kilkanacie razy... Najpierw o kulach, potem wysiadły cięgna i dwa miesišce skikałam na jednej nodze, potem znowu musiałam uczyć się chodzic o kulach, póniej o jednej, a teraz od dwóch tygodni migam już bez, co wyglšda nawet zabawnie bo mam jednš nogę usztywnionš
A z tym moim chodzeniem, to tez rozne numery... jak nauczylam sie robic kroki, to musialam nauuczyc sie wymijania jednej nogi druga, potem musialam sie nauczyc trzymac pionowa postawe itp itd ....
A że cišgle jeszcze jestem w trakcie leczenia, to wiem przez co przechodzisz, mimo, że leczymy się na zupełnie inne rzeczy. Wiesz co? Jeszcze sobie we dwójkę pobiegamy! I to na wycigi, zobaczysz
Trzymaj się :*
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us