![]() |
|
Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego (/showthread.php?tid=773) |
Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - Raingod - 27.12.2007 Dobry poswiatecznie Pomysl z moich ostatich przemyslen. W zasadzie dwa. 1. Robimy koszulki na wypad na tour 2008? Moge sie tym zajac, jak przed Hamburgiem. I w tym stylu - drobny napis, skromny, ale z naciskiem na nasze forum ![]() 2. Nasz przyjaciel Andrzej jest po operacji kregoslupa. Jak wiemy, jest naprawde fajnym czlowiekiem, napiszmy do niego na sylwestra duzo zyczen, mam nadzieje ze nasz czlowiek bedzie w formie i poswietuje z nami kolejny wypad TU i TAM pozdrawiam serdecznie Raingod Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - aaadam - 27.12.2007 Na koszulki (wiadomie wpisuję liczbę mnogš) się piszę, a sam jestem po ciężkiej chorobie więc namawiać mnie na takie pozdrowienia nie trzeba
Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - Filip - 27.12.2007 Witam wietny pomysł z koszulkami jestem za , pozdrowienia dla kolegi i szybkiego powrotu do zdrowia życze Pozdrawiam.
Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - Bart - 27.12.2007 Andrzeju, nie łam się Szybkiego powrotu do for(u)my! ![]() Proszę mnie zapisać na koszulkę
Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - Igor23 - 27.12.2007 i mnie też ): Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - MARTINEZ - 27.12.2007 Zrob Raingod koniecznie koszulki My ze swej strony robimy takie zlotowo koncertowo forumowo jubileuszowe wiec oczywiscie tez jak ktos chetny to powoli mozna bedzie do tego podchodzic. Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - hekselman - 27.12.2007 Życzenia zdrowia.....tradycyjne?serdeczne? ojej! TRZYMAJ SIE CHŁOPIE!!!! Przyznam ci się - byłem już na rencie z tyt. kręgosłupa; groziła mi operacja; leżałem jak dziecko, ale się wycišgnšłem! Boli nadal - ale szkoda życia! Najbardziej boli - jak nic nie robię! A co do koszulków - poproszę też! Byle czarne...bo czarny wyszczupla :-))))) I z jaskrawymi napisami: skromnie ale WIDOCZNIE!!!!!!!:-)))))) Może co pomogę graficznie?.... Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - pablosan - 27.12.2007 Andrzejku Wracaj szybko do zdrowia!!! Trzymamy kciuki za Ciebie!!! Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - Robson - 27.12.2007 I ja się dołšczam do pozdrowień serdecznych dla Andrzeja. Będzie dobrze! Ostatni projekt koszulki na Hamburg był fantastyczny. Raingod pomysł popieram jak najbardziej ![]() ps. a swojš drogš chętnie bym już wymienił swojš czapeczkę z napisem Shangri-la na litery K2GC Mam nadzięje takš 'dorwać' podczas KTGC TOUR.
Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - dziadek - 27.12.2007 Może i na tegoroczenej zabawie sylwestrowej, Andrzej nie będziesz mógł poszaleć: ale to nic: nadrobisz to jeszcze! Najważniejszy teraz to powrót do zdrowia, i dawnej kondycji. Znam takš muzykę, która doskonale wspomaga rehabilitację.... Trzymaj się Andrzej! Co chodzi o koncertowe koszulki - To już teraz Raingod chciałbym zamówić dwie sztuki, w tych samych rozmaiarach co w Hamburgu! To wymienity pomysł! Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - Ania_M - 27.12.2007 Andrzeju trzymam moje wszystkie 4 kciuki
Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - BET - 27.12.2007 Andrzeju jestesmy z Toba! Zdrowiej szybko! ![]() Pisze sie oczywiscie na wszelkie koszulki jakie beda
Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - Patique - 27.12.2007 Podłšczam się do życzeń dla Andrzeja! Wierzę, że wszystko będzie dobrze !!!!!!!!! Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - anrom - 27.12.2007 Andrzeju i ja jestem z Tobš, płytki, które obiecałem mam już nagrane, więc jak tylko będę w Słubicach, postaram sie podrzucić i o zdrówko zapytać! Koszulki - jak Dziadek. Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - hillbilly - 28.12.2007 Szybkiego powrotu do formy Andrzeju! Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - Michal - 28.12.2007 Andrzeju codziennie sprawdzam kiedy znów zajrzysz na nasze forum : ), wracaj do zdrowia Bracie .PS. zapiszcie mnie na koszulki
Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - Andrzej - 28.12.2007 Dziękuję Wam Kochani - łza się w oku kręci - a tak jako, że kto o mnie pamięta i tak w ogóle.... Dzieki jeszcze raz. Jestem już w domu i czynię postępy. Sam o własnych nogach chodzę już siku ( a co!!!! i to by było na tyle chodzenia, choć dla mnie to wyczyn conajmniej jak maraton. Laptop w łóżeczku chciało by się wzišć na brzuszek i poczytać co tam na Forum , ale kurczaki w tym moim stanie( wybitnie zrobił się ciężki), nie do udżwignięcia. Całe szczęcie Dziadku jest mp3 i odrobina muzykoterapii. Jestem mylami z Wami i z Forum, bo jak zawsze to podkręlam, trudno mi już bez tych wydarzeń forumowych żyć, i tak już zostanie. Koszulkę oczywicie u Raingoda zamawiam tylko tym razem nie L tylko S, a może nawet XS, bo po operacji schudło mi się trochę, chociaż przed operacjš nie bardzo było z czego schudnšć, i koniecznie innego koloru niż czarny "bo czarny wyszczupla"(cyt.hekselman) Fajnie ,że na Forum tak dużo się dzieje. Mam małe zaległoci w czytaniu i pisaniu, ale........ za parę dni już będę sprawniejszy i aktywniejszy. Jeszcze raz serdecznie Wam wszystkim dziekuję za wsparcie i podkrelenie , że dla Was jestem ważny - FAJNIE BYĆ DLA KOGO WAŻNYM. Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - Raingod - 29.12.2007 Andrzej, Ty jestes jak pien drzewa - uwazam ze ty wlasnie utrzymujesz forum na poziomie "rodzinnym" - bez ciebie nasza paka to juz nie to samo - wiec jeszcze raz - duzo zdrowia i wracaj szybko, bo jak nie to sie szwagra zapytamy jak leci ( tak to bylo?) duze pozdrowienia od przyjaciol z Jaworzna
Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - Michal - 29.12.2007 Andrzeju no nareszcie , słuchaj Bracie wracaj do zdrowia, kuruj się, bo w czerwcu jest zlot i masz być zdrów .
Koszulki 2008 I Jeszcze Cos Waznego - Ania_M - 29.12.2007 Andrzeju, bardzo się cieszę że jeste cały i prawie zdrowy Wiem co to znaczy radoć z chodzenia o własnych siłach, bo ja w przecišgu ostatnich 7 miesięcy musiałam się tego uczyć od nowa kilkanacie razy... Najpierw o kulach, potem wysiadły cięgna i dwa miesišce skikałam na jednej nodze, potem znowu musiałam uczyć się chodzic o kulach, póniej o jednej, a teraz od dwóch tygodni migam już bez, co wyglšda nawet zabawnie bo mam jednš nogę usztywnionš A z tym moim chodzeniem, to tez rozne numery... jak nauczylam sie robic kroki, to musialam nauuczyc sie wymijania jednej nogi druga, potem musialam sie nauczyc trzymac pionowa postawe itp itd .... A że cišgle jeszcze jestem w trakcie leczenia, to wiem przez co przechodzisz, mimo, że leczymy się na zupełnie inne rzeczy. Wiesz co? Jeszcze sobie we dwójkę pobiegamy! I to na wycigi, zobaczysz Trzymaj się :*
|