28.12.2007, 23:42
Dziękuję Wam Kochani - łza się w oku kręci - a tak jako, że kto o mnie pamięta i tak w ogóle.... Dzieki jeszcze raz.
Jestem już w domu i czynię postępy. Sam o własnych nogach chodzę już siku ( a co!!!!
i to by było na tyle chodzenia, choć dla mnie to wyczyn conajmniej jak maraton. Laptop w łóżeczku chciało by się wzišć na brzuszek i poczytać co tam na Forum , ale kurczaki w tym moim stanie( wybitnie zrobił się ciężki), nie do udżwignięcia. Całe szczęcie Dziadku jest mp3 i odrobina muzykoterapii. Jestem mylami z Wami i z Forum, bo jak zawsze to podkręlam, trudno mi już bez tych wydarzeń forumowych żyć, i tak już zostanie.
Koszulkę oczywicie u Raingoda zamawiam tylko tym razem nie L tylko S, a może nawet XS, bo po operacji schudło mi się trochę, chociaż przed operacjš nie bardzo było z czego schudnšć, i koniecznie innego koloru niż czarny "bo czarny wyszczupla"(cyt.hekselman)
Fajnie ,że na Forum tak dużo się dzieje. Mam małe zaległoci w czytaniu i pisaniu, ale........ za parę dni już będę sprawniejszy i aktywniejszy.
Jeszcze raz serdecznie Wam wszystkim dziekuję za wsparcie i podkrelenie , że dla Was jestem ważny - FAJNIE BYĆ DLA KOGO WAŻNYM.
Jestem już w domu i czynię postępy. Sam o własnych nogach chodzę już siku ( a co!!!!
i to by było na tyle chodzenia, choć dla mnie to wyczyn conajmniej jak maraton. Laptop w łóżeczku chciało by się wzišć na brzuszek i poczytać co tam na Forum , ale kurczaki w tym moim stanie( wybitnie zrobił się ciężki), nie do udżwignięcia. Całe szczęcie Dziadku jest mp3 i odrobina muzykoterapii. Jestem mylami z Wami i z Forum, bo jak zawsze to podkręlam, trudno mi już bez tych wydarzeń forumowych żyć, i tak już zostanie. Koszulkę oczywicie u Raingoda zamawiam tylko tym razem nie L tylko S, a może nawet XS, bo po operacji schudło mi się trochę, chociaż przed operacjš nie bardzo było z czego schudnšć, i koniecznie innego koloru niż czarny "bo czarny wyszczupla"(cyt.hekselman)
Fajnie ,że na Forum tak dużo się dzieje. Mam małe zaległoci w czytaniu i pisaniu, ale........ za parę dni już będę sprawniejszy i aktywniejszy.
Jeszcze raz serdecznie Wam wszystkim dziekuję za wsparcie i podkrelenie , że dla Was jestem ważny - FAJNIE BYĆ DLA KOGO WAŻNYM.
We are the sultans of swing...