08.10.2007, 21:29
Cytat:Originally posted by AdamM@Oct 8 2007, 08:14 PMteż mylę, że trzeba się przejć... co do frekwencji to jest dobre pytanie
Wiesz gdyby to nie była sobota to pewno w wielu miejscach zgodzili by się pucić płytkę nie baczšc na niewielkš iloć innych goci a tak to muszš też mieć wzglšd na pozostałš klientele.
Ja to lubię Pianobar czasami nawet dobrowolnie puszczš MK ale w sobotę to pewno jaki koncert będzie - więc odpada.
Mylę że wynegocjować co w tym stylu w takich lepszych-bardziej komercyjnych miejscach było by trudno.
Ciekaw jestem jak by sprawa w tym JIMMY BRADLEY'S wyglšdała co tam się dzieje w soboty wiesz może?
Mylę że trzeba by się było po prostu przejć do paru miejsc i zapytać, co o tym mylisz.
Jeli chodzi o obecnoć to na jakš frekwencję możemy liczyć ??
pare osób się kiedy zdeklarowało, ale teraz nic nie piszš, zatem.. ludzie czekamy na listę obecnoci
optymistycznie (bioršc pod uwagę wszystkich co kiedykolwiek się deklarowali) ok 10 osób... wersja pesymistyczna nie mam zielonego pojęcia
spotkanie bardziej kameralne będzie
ja sobie po prostu nie wyobrażam, że wszyscy co mieszkajš w wawie jako nie przyjdš... nie majš wyboru, muszš być 
PS. to robimy rajd po knajpach?

PS2. te 10 osób to wyliczone bez osób towarzyszšcych...