![]() |
|
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 (/showthread.php?tid=696) |
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ptysia - 17.08.2007 I stało się Warszawa wreszcie się mobilizuje i chce dołšczyć do miejsc corocznych spotkań forumowych Rok temu już był taki plan, no ale jak wszyscy wiedzš plany i czyny się rozminęły... Za to dzisiaj Trissi i ja wreszcie omówiłymy szczegóły i proponujemy, aby ci, co chcš jeszcze w tym roku pogadać o MK (nowej płycie!!!! i DS zjechali do Wawy za 2 miesišce. A dlaczego w Wawie? Jest na forum parę osób z tego miasta. Warto też wspomnieć o centralnym położeniu i w miarę dobrym dojedzie Last but not least, Wawa też ma fajne lokale (np. na Mazowieckiej czy Nowym wiecie) i jest gdzie posiedzieć i pogadać
A teraz więcej szczegółów
Data - 27.10.2007 (piękny jesienny dzień )Jest to druga połowa padziernika, więc - sesji na pewno nie ma - studia się już na tyle rozkręcš, że nie będzie żadnych nieprzewidzianych spotkań organizacyjnych ![]() - nie jest to okres urlopowy, więc ci, co pracujš w sobotę, mogš starać się o dzień wolny - słońce jeszcze wieci i jest ciepło, czyli można spokojnie chodzić po Wawie ![]() Miejsce - Warszawa (mamy 4 lokale na tapecie, na dniach wybierzemy ten jeden docelowy) Dojazd pocišgiem, a dokładnie ekspresem trwa z: - Krakowa 2:48 - Gdańska 4:15 - Poznania 3:15 - Wrocławia 5:12 rednia to 3:53 czyli całkiem przyzwoicie ![]() Nocleg - Poniżej znajdujš się linki do 3 fajnych hosteli, które znajdujš się w samym centrum miasta... Tamka Hostel Hostel Helvetia Botel A teraz kilka słów, dlaczego warto przyjechać... Ci, co nie mieli jeszcze w tym roku okazji dojechać na żadne ze wczeniejszych spotkań, majš jeszcze jedno podejcie Ci, co brali już udział w którym ze spotkań, mogš znowu spędzić zajefajny czas, ale tym razem w Warszawie ![]() Będziemy mogli na spokojnie powymieniać się wrażeniami z nowej płyty MK i mogę dodać tylko tyle, że jest to argument niepodważalny i po prostu oznacza jedno większoć z nas niedługo spotka się w stolicy w piękny jesienny dzień ![]() PS. Nie wiem, czy można nazwać to zlotem. Traktujemy to z Trissi jako spotkanie weekendowe w gronie ludzi znanych (wirtualnie czy już osobicie) i lubianych Patrzšc na mapę Polski i miejsca naszych corocznych zlotów (głównego w Krakowie i tych mniejszych w Poznaniu i Sopocie) Warszawa wydaje się również odpowiednim punktem zbiórki fanów MK i DS Trissi i ja będziemy na pewno!
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - BET - 18.08.2007 Brawo Dziewcynki Pomogem oczywista z organizacja i, o ile nie pojade w tym czasie na jakis obozik z uczelni, to bedziecie musieli na mnie patrzec
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - jambore - 18.08.2007 Już termin zapisałem w kalendarzu.Może się uda. Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - anrom - 19.08.2007 A ja w moim kalendarzu mam zjazd koleżeński mojego roku, którego jestem współorganizatorem. :wacko: Co nie mam szczęcia do zlotów...
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ania - 19.08.2007 fiu! fiu! nie ma to tamto! wypadałoby się w warszawce pojawić skoro to tylko rednio 3:53 godziny dzieliłoby mnie od knopflerowej rodzinki pomysł dziarski i postaram się być rzecz jasna w końcu wrażenia z nowej płyty ważna rzecz!!! Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - MARTINEZ - 20.08.2007 to moze jest mozliwa rotacja dni pod anroma ? wtedy sie nie wymiga ja zobacze jak tam bede finansowo stal bo mam kolejny okres probny w kolejnej pracy... i ze tak powiem jak mnie przyjma to bedzie za co przyjechac ps dla mnie jeszcze jeden punkt w warszawie - w koncu odwiedze kuzyna i jego nowe mieszkanie
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - anrom - 21.08.2007 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Aug 20 2007, 10:04 PMTaka robota... Póki co w kalendarzu rozlunia się nieco dopiero w listopadzie (jeli chodzi o weekendy oczywicie). Ale obawiam się, że kalendarz będzie uparcie dalej się zapełniał. Mnš się nie przejmujcie. Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ptysia - 24.08.2007 Cytat:Originally posted by anrom+Aug 21 2007, 06:49 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (anrom @ Aug 21 2007, 06:49 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-MARTINEZ@Aug 20 2007, 10:04 PMTaka robota... Póki co w kalendarzu rozlunia się nieco dopiero w listopadzie (jeli chodzi o weekendy oczywicie). Ale obawiam się, że kalendarz będzie uparcie dalej się zapełniał. Mnš się nie przejmujcie.[/b][/quote] szkoda mam nadzieję, że następnym razem Ci się uda jako dojechać...a co do samego spotkania to jak tylko złożę pracę mgr (a będzie to 3 wrzenia) wybiorę się z Trissi na rajd po warszawskich lokalach zatem gdzie za tydzień góra dwa zostanie wytypowane miejsce zbiórki ... a teraz niestety muszę wrócić do pisania pracy :o :blink:
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - Crystal - 01.09.2007 Ja chętnie wpadnę tylko mam nadzieję że to spotkanie potrwa dłużej niż to sprzed dwóch lat
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - Trissi - 01.09.2007 A ja proponuję zamiast padziernika 2maja po koncercie Marka... Większoć z nas będzie, to jest pištek, w soboty zwykle się nie pracuje. Zlot od razu po koncercie, cała noc. Trzeba tylko wszystko dokładnie ustalić, co, jak i gdzie. Wszystkich warszawiaków i okolicznych mieszkańców prosimy o pomoc w organizowaniu. Muzycy ze stolicy, może jaki set, by wymylili? Mylę, że to termin najlepszy i najwięcej z nas przybędzie. Jak się podoba ten pomysł? Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - Trissi - 01.09.2007 Aha i jeszcze jedno, spójrzcie na promocje inter city, płacenie za bilet przelewem internetowym lub karta kredytowš. Bilety sš wtedy taniutkie!!! Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ptysia - 01.10.2007 drobny update... po przedyskutowaniu kwestii spotkania w gronie znanych i lubianych czyli Trissi i Beta ... 27 padziernika dalej jest aktualny... obecnie mamy 2 miejsca na tapecie...
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ania - 06.10.2007 prawdziwie majkelowanie-markowanie się zapowiada
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - AdamM - 07.10.2007 Witam Melduję się na spotkaniu obowišzkowo i jeli bym mógł w czym pomóc to służę pomocš. Proszę tylko nie bać się prosić. Pozdrawiam Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ptysia - 08.10.2007 Cytat:Originally posted by AdamM@Oct 6 2007, 11:22 PMfajnie, że coraz więcej osób się deklaruje... aby tak dalej ![]() co do pomocy, to spotkanie będzie raczej kameralne, więc nie ma w czym pomagać ale jakby co to napiszę...Aniu, a Ty będziesz w Warszawie?? Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - Shiver - 08.10.2007 Ostatecznie też mogę wpać
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ptysia - 08.10.2007 Cytat:Originally posted by Shiver@Oct 8 2007, 08:50 AMwow
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - AdamM - 08.10.2007 A czy dokładnie miejsce jest już ustalone bo nie ledziłem całego wštku, a z kolei na poczštku były 3 możliwoci podane... Pozdrawiam Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ptysia - 08.10.2007 Cytat:Originally posted by AdamM@Oct 8 2007, 04:04 PMnie, nie ma miejsc... mamy pare pubów na tapecie ale nie do końca wiemy który wybrać... sš to:http://www.jimmybradleys.pl/index.html http://www.browarmia.pl http://www.indeks-klub.pl/ jakie inne propozycje? może co na Mazowieckiej, ale to jest sobota, wiec nawet w Tygmoncie będzie jaka impreza Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - AdamM - 08.10.2007 W Jimmybradleys nigdy nie byłem więc się nie wypowiem, ale wyglšda doć klimatycznie. Borowarnia ok, ale mi sie wydaje że może być tam problem z rezerwacjš stolika bo mam nadzieje, że takš planujemy. Jest ona tam zdaje się płatna. Nie pamiętam dokładnie jak to się odbywa ale chyba trzeba zadeklarować jaka tam kwotę że sie wyda na stolik. Z reszta troszkę mało klimatyczna ale z kolei to piwko - fakt majš niezłe. Index może być najprawdopodobniej najbardziej przystępny cenowo. Ale decyzja należy do głównej organizatorki ;-) Ale w kwestii organizacyjnej rozumie, że jaka rezerwacje stolika (-ów) planujemy bo w sobotę będzie na pewno bardzo krucho. A i może jakie CD z muzykš MK może by pucili... |