24.08.2007, 23:25
Cytat:Originally posted by fakungio+Aug 24 2007, 06:17 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (fakungio @ Aug 24 2007, 06:17 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-koobaa@Nov 28 2006, 02:52 AMCo ty...??? :blink: [/b][/quote]
Jeli chodzi o Devil Baby i partie gitarowe to bardzo często w studio, nagrywajšc płytę stosuje się technikę która nazywa się 'overdubbing' czyli tzw nakładki. Polega to na tym, że najpierw nagrywa się jednš partie gitary (np akustyczny podkład) a póniej na innej cieżce, ta sama osoba może dograć partię gitary elektrycznej, w rezultacie, jeli potrafi się grać na wielu instrumentach można nagrać całš płytę samemu
A mistrzem i prekursorem tej metody jest Mike Oldfield, który jest u mnie w rankingu niedaleko za Markiem

Nagrywał płyty z użyciem kilkudziesięciu instrumentów (nawet 60!
. Najsłynniejsza to ta ze znanym każdemu intro - Tubular Bells. Polecam bardzo większoć sporej dyskografii.Wiem, że OT, ale tak mnie wzięło
Jak Mark będzie chciał to zagra na koncercie jednoczenie rytmicznie i solo, przeca Nopfla is god
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>