12.06.2007, 23:49
Witajcie, bałem się Wam to napisać ale niestety nie pojawimy się w Krakowie w tym roku. Plany z Hiszpaniš nie wypaliły, w tej chwili trzeba zbierać fundusze na II rok, poza tym pojawiły się też problemy rodzinne wymagajšce ode mnie powięcenia sporo czasu najbliższym...
Bardzo mi przykro z tego powodu, żałuję niezmiernie ale nie dam rady pewnych spraw przeskoczyć... Nie było mnie na I i II Zlocie - nie wiedziałem o Waszym istnieniu, nie było mnie na III Zlocie - Matury i wybór studiów. Bardzo zależało mi, by być w tym roku - nie udało się...
Bšdcie pewni, że wypijemy w ten wieczór 16 czerwca, Wam na zdrowie i za wspólne spotkanie za rok, jakie markowe, dobre piwko lub lampkę wina ( mylę o Oli
) lub co w moim przypadku bardziej prawdopodobne, mojš ulubionš kombinację - amerykańska/kanadyjska Whisky z Colš ( tutaj bardzo dziękuję Ptysi i mojej Ukochanej za wyjštkowo miły gest podczas Zlotu Urodzinowego w Sopocie w Daily Blues Club... )... No co będę ukrywał, kupiły mi Jack'a Danielsa z Colš o północy ( przełom Marka i moich urodzin )... Dziękuje Wam raz jeszcze!!
Pozostaje mi pozdrowić Was bardzo serdecznie i życzyć wybitnie udanego wieczoru w Krakowie, wietnej zabawy i jeszcze lepszych wspomnień a ja...
...ja będę na Was czekał na Forum...
Bardzo mi przykro z tego powodu, żałuję niezmiernie ale nie dam rady pewnych spraw przeskoczyć... Nie było mnie na I i II Zlocie - nie wiedziałem o Waszym istnieniu, nie było mnie na III Zlocie - Matury i wybór studiów. Bardzo zależało mi, by być w tym roku - nie udało się...
Bšdcie pewni, że wypijemy w ten wieczór 16 czerwca, Wam na zdrowie i za wspólne spotkanie za rok, jakie markowe, dobre piwko lub lampkę wina ( mylę o Oli
) lub co w moim przypadku bardziej prawdopodobne, mojš ulubionš kombinację - amerykańska/kanadyjska Whisky z Colš ( tutaj bardzo dziękuję Ptysi i mojej Ukochanej za wyjštkowo miły gest podczas Zlotu Urodzinowego w Sopocie w Daily Blues Club... )... No co będę ukrywał, kupiły mi Jack'a Danielsa z Colš o północy ( przełom Marka i moich urodzin )... Dziękuje Wam raz jeszcze!! Pozostaje mi pozdrowić Was bardzo serdecznie i życzyć wybitnie udanego wieczoru w Krakowie, wietnej zabawy i jeszcze lepszych wspomnień a ja...
...ja będę na Was czekał na Forum...
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>