19.05.2007, 11:25
Tegoroczny "Zlot Fanow" bedzie dla mnie 4 Zlotem-bylem najdalszym wielbicielem MK, ktory nawiedzil Krakow na Zlocie nr 1 w 2004
. Ale powiem Wam, ze dotarcie w tym roku nie bedzie pestka, bo w piatek 15 czerwca firma w ktorej pracuje ma 10 lecie dzialalnosci i impreze w Jastarni na Polwyspie Helskim. Ale jako czlowiek, ktory zawodowo zajmuje sie po trosze logistyka-to moj plan wyglada tak, by 16 z rana moj brat zjawil sie w Jastarni i zabral mnie do Gdynii, skad biore zabawki i wsiadam do expresu do Krakowa o 9 rano-bez wzgledu na stan w jakim bede sie znajdowal
Taki jest plan, ale czy sie uda zrealizowac?-hihihihi.
Ps. Jeden z naszych klietow z Lotwy jest fanem MK i poprzez mojego kolege ktory tam jezdzi przekazalem mu kilka bootlegow audio i video Mareczka, a co! Niech sie rozprzestrzenia na caly swiat!
Nie moge juz sie doczekac spotkania z knopflerowa bracia i wystepami na zywo!!!
. Ale powiem Wam, ze dotarcie w tym roku nie bedzie pestka, bo w piatek 15 czerwca firma w ktorej pracuje ma 10 lecie dzialalnosci i impreze w Jastarni na Polwyspie Helskim. Ale jako czlowiek, ktory zawodowo zajmuje sie po trosze logistyka-to moj plan wyglada tak, by 16 z rana moj brat zjawil sie w Jastarni i zabral mnie do Gdynii, skad biore zabawki i wsiadam do expresu do Krakowa o 9 rano-bez wzgledu na stan w jakim bede sie znajdowal
Taki jest plan, ale czy sie uda zrealizowac?-hihihihi. Ps. Jeden z naszych klietow z Lotwy jest fanem MK i poprzez mojego kolege ktory tam jezdzi przekazalem mu kilka bootlegow audio i video Mareczka, a co! Niech sie rozprzestrzenia na caly swiat!
Nie moge juz sie doczekac spotkania z knopflerowa bracia i wystepami na zywo!!!
A long time ago came a man on a track...