06.04.2007, 23:16
Witam witam! Strasznie długo mnie tu nie było... Ale jestem i zgłaszam przedwstępnie obecnoć: 2 osoby ( Moja Narzeczona i Jej narzeczony )... hmm... dziwnie brzmi to słowo - narzeczony? Na-rzecz/y, co? Przepraszam - taki mały odchył...
W takim razie, jeli po pierwsze praca/praktyki w Hiszpanii nie wejdš w paradę ze Zlotem, po 2gie jakie ważne egzaminy? Sam nie wiem - to będziemy...
Fajnie byłoby się z Wami wszystkimi spotkać wreszcie w kupie, cišgle wspominam zlot Sopocki Urodzinowy - Daily Blues 12.08.2006...
Ale spokojnie, nie będę w Krakowie zawodził i kaleczył 'Je suis desole'...
Więc mam nadzieję, ze do zobaczenia, z życzeniami Markowych wišt, Markowych Królików, Zajęcy, Kurczaczków i wszelkiego Markowego drobiu ( kaczki NIE-sš Markowe ) czyli WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA WIĘTA WIELKIEJ NOCY 2007 !!
Pozdrawiam!
W takim razie, jeli po pierwsze praca/praktyki w Hiszpanii nie wejdš w paradę ze Zlotem, po 2gie jakie ważne egzaminy? Sam nie wiem - to będziemy...
Fajnie byłoby się z Wami wszystkimi spotkać wreszcie w kupie, cišgle wspominam zlot Sopocki Urodzinowy - Daily Blues 12.08.2006...
Ale spokojnie, nie będę w Krakowie zawodził i kaleczył 'Je suis desole'...
Więc mam nadzieję, ze do zobaczenia, z życzeniami Markowych wišt, Markowych Królików, Zajęcy, Kurczaczków i wszelkiego Markowego drobiu ( kaczki NIE-sš Markowe ) czyli WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA WIĘTA WIELKIEJ NOCY 2007 !!
Pozdrawiam!
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>