06.02.2007, 17:42
Miracle to wietna płyta i faktycznie Nightfalls to jeden z piękniejszych fragmentów
. Tam włanie gitara Marka piewa najbardziej a ja osobicie lubię także Assasin Of Love oraz wetny (w dylanowskim stylu) Spanish Jack. Na całym albumie czuć też wyranie Markowš produkcję - wszystko brzmi bardzo sterylnie i tak... Markowo
.
Jeli chodzi o utwory, o których MK mówił, że chciałby być ich twórcš to jest ich kilka. Jako pierwsze na myl przychodzi Feel Like Going Home - Mark zawsze twierdził, że chciałby być autorem tej piosenki Charliego Rich'a. Na jednym z tych DVD, które majš stać się 34-częciowš encyklopediš TV z udziałem Maestro, w jednym z wywiadów zadano włanie takie pytanie Markowi, Robert
. Wtedy wspomniał o piosence Williego Nelsona, niestety nie pamiętam tytułu, ale sprawdzę to
.
. Tam włanie gitara Marka piewa najbardziej a ja osobicie lubię także Assasin Of Love oraz wetny (w dylanowskim stylu) Spanish Jack. Na całym albumie czuć też wyranie Markowš produkcję - wszystko brzmi bardzo sterylnie i tak... Markowo
.Jeli chodzi o utwory, o których MK mówił, że chciałby być ich twórcš to jest ich kilka. Jako pierwsze na myl przychodzi Feel Like Going Home - Mark zawsze twierdził, że chciałby być autorem tej piosenki Charliego Rich'a. Na jednym z tych DVD, które majš stać się 34-częciowš encyklopediš TV z udziałem Maestro, w jednym z wywiadów zadano włanie takie pytanie Markowi, Robert
. Wtedy wspomniał o piosence Williego Nelsona, niestety nie pamiętam tytułu, ale sprawdzę to
.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...