27.11.2006, 04:54
Cytat:Originally posted by hillbilly@Nov 26 2006, 03:57 PMNie twierdziłem, że Ty ich niedoceniasz Hillbilly
To nie prawda że nie docenia się muzyków którzy robiš za tło..
Za każdym razem gdy słucham Devil Baby le ukłony dla Richarda za to co tak cudownie "chodzi" sobie w tle...
. W Devil Baby dużš częć tła robi sam Marek na Nationalu, jel sie nie mylę. Chodzi Ci o tę partię? Sessions @ AOL - słyszałe wersję tego utworu, którš MK wykonał tylko z Guy'em? Tam włanie gra partię Nationala na swoim Martinie, piękne wykonanie
.Cytat:Natomiast ja nie powiedziałbym że RB pasuje do charkteru muzyki którš Mark teraz tworzy... bo Richard Bennett tez tworzy tš muzykę, i Glen i Guy i inni.To znaczy, nie mówisz, że pasuje dlatego, że on również jš tworzy? Chyba nie rozumiem
Cytat:David Knopfler odszedł z zepołu bo podobno był za słaby... a wg. mnie nigdy nie było lepszej drugiej gitary Dire Straits (Rotterdam 78).David był wietny jako druga gitara w pierwszych latach działalnoci DS, bez dwóch zdań. Jednak już na albumie Making Movies wiekszoć partii rytmicznych zagrał Mark, a prawda jest tez taka, że nigdy nie mielismy możliwoci usłyszeć Dave'a jak gra partie rytmiczne w póniejszym okresie... więc trudno jest mówić, że był najlepszym drugim gitarzystš DS. To dlaczego odszedł z zespołu, mylę jest o wiele bardziej złożonš kwestiš niż fakt, że był 'za słaby'.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...