24.08.2006, 21:45
no i wreszcie ja dotarłam do domu... długa ta trasa Gdańsk - Warszawa
... trochę minęło od naszego spotkania, ale cały czas mam wrażenie jakby to było wczoraj... choć wczoraj byłam jeszcze pod Giżyckiem 
a więc tak... bawiłam się super! atmosfera była wspaniała, ale w końcu nie mogło być inaczej w tak doborowym gronie ludzi
... cieszę się bardzo, że miałam okazję poznać kolejne osoby, które majš wira
na punkcie MK, DS i w ogóle lubiš takš, a nie innš muzykę B) mam nadzieję, że za rok będzie nas jeszcze więcej! Każdy musi spróbować zanurzenia nóg w Bałtyku o 4 nad ranem po imprezie... no i te spotkania z mundurowymi na molo sopockim.. takie owocne, jeżeli chodzi o mandaty
... drobna tylko uwaga, jeżeli chodzi o towarzystwo z Trójmiasta... za rok tak wczenie nie damy Wam wyjć!
Jambore, gratuluję organizacji i... rodziny
, która wsparła nas tak dzielnie towarzysko i artystycznie!
... trochę minęło od naszego spotkania, ale cały czas mam wrażenie jakby to było wczoraj... choć wczoraj byłam jeszcze pod Giżyckiem 
a więc tak... bawiłam się super! atmosfera była wspaniała, ale w końcu nie mogło być inaczej w tak doborowym gronie ludzi
... cieszę się bardzo, że miałam okazję poznać kolejne osoby, które majš wira
na punkcie MK, DS i w ogóle lubiš takš, a nie innš muzykę B) mam nadzieję, że za rok będzie nas jeszcze więcej! Każdy musi spróbować zanurzenia nóg w Bałtyku o 4 nad ranem po imprezie... no i te spotkania z mundurowymi na molo sopockim.. takie owocne, jeżeli chodzi o mandaty
... drobna tylko uwaga, jeżeli chodzi o towarzystwo z Trójmiasta... za rok tak wczenie nie damy Wam wyjć! Jambore, gratuluję organizacji i... rodziny
, która wsparła nas tak dzielnie towarzysko i artystycznie!