Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+---- Dział: Zloty sopockie (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=41)
+---- Wątek: Zlot Urodzinowy Sopot 2006 (/showthread.php?tid=464)

Strony: 1 2 3

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - kuba87 - 13.08.2006

Witam witam!! No to jestem... wróciłem do domu i œpieszę donieœć najœwieższe zlotowe relacje... Otóż było super, Ci z Was, którzy nie mogli dotrzeć niech żalujš. Występ zespołu super ( sprawy sprzętowe nie zależne od Was się nie liczš Uśmiech ) atmosfera tego kameralnego klubiku bomba... klimat jak się patrzy
Tymsamym przepraszam za mój 'backing vocal' ( mam nadzieję, że aż tak bardzo nie pokaleczyłem Je suis desole Język )
Jednym słowem BARDZO udana impreza, œwietni ludzie i masa dobrej zabawy!!
No i z mojej strony bardzo goršco dziękuję Wam za życzenia urodzinowe, z ogromnš przyjemnoœciš dołšczyłem swojš 19'nastkę do urodzin Marka i cieszę się z tego, że po północy mogłem być tam z Wami i zaczšć obchody mojego œwięta...
Raz jeszcze dziękuję i oby szybko zleciał czas do następnego zlotu Knopflerowej Rzeszy Uśmiech
3majcie się!!

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - jambore - 13.08.2006

Kuba- jeszcze raz wszystkiego najlepszego.

No i rozjechało się towarzystwo po Polsce.Jeszcze pewnie ktoœ jest w drodze do domu.
Dzięki,że byliœcie.
Jak ochłonę to może dorzucę ze dwa słowa.

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Shiver - 14.08.2006

Wpadłem niespodziewanie i tylko na troszkę ale miło było znowu Was spotkać... Oczko

zdjęć parę...

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - MARTINEZ - 14.08.2006

no to byla niespodzianka Shiver
ja dzis zgram zdjecia i mp3 ze zlotu Uśmiech))

bylo fajnie - mimo pogody i jakiejs babci w pokoju obok Uśmiech

juz mysle nad zlotem czerwcowym w Krakowie

dwa dni - sobota w knajpie

niedziela przed poludniem jesli pozwoli pogoda na krakowskich
bloniach - na luzie kazdy z gitarka, piwko ( w torebce )

p.s. zaplacilismy mandaty w sopocie za picie piwka, palenie papierosa
i za siedzenie nogami na lawce ! Uśmiech Rock n roll

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Ania_M - 14.08.2006

Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Aug 14 2006, 03:51 PM
juz mysle nad zlotem czerwcowym w Krakowie

Smutny Smutny Nie da się np. w Warszawie? Smutny Smutny

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Bart - 14.08.2006

Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Aug 14 2006, 04:51 PM
p.s. zaplacilismy mandaty w sopocie za picie piwka, palenie papierosa
i za siedzenie nogami na lawce ! Uśmiech Rock n roll
Też już w ten sposób straciłem niewinnoœć Język

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - ania - 14.08.2006

jak milo zobaczyc wasze buzki Uśmiech ... no i jak tu nie myslec o czerwcowym zlocie Duży uśmiech Oczko

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - MARTINEZ - 14.08.2006

ania_m w wawie sie tez da - w koncu tam powinno byc najwiecej fanow
ale... w innym terminie Uśmiech)) zorganizuj cos

a poki co - szykuj znajomych na czerwiec w kraku

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - jambore - 14.08.2006

Dopiero w czerwcu? :blink:

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - gother - 15.08.2006

witam w Sopocie było naprawde fajnie niech zaluja Ci ktorych nie było z roznych wzgledow...a tu pare zdjęć
http://techworms.nazwa.pl/sopot2006/
user: zlot
pw: knopfler

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - mikołaj - 15.08.2006

jak zwykle zlot trwał za krótko, kilka godzin spędzonych z Najfajniejszymi LudŸmi Na Œwiecie i powrót do szarej rzeczywistoœci...
a było tak: spotkaliœmy się tym razem w bluesowej knajpie. Jak widac na zdjęciach było piwko, pogaduchy. Udało się nam puœcić kilka fragmentów z Bazylei. Wczeœniej tego dnia w pubie odbywały się warsztaty gitarowe, więc wieczorem "wykładowcy" warsztatów zrobili małe bluesowe jam-session. Trzeba przyznać że nie oszczędzali instrumentów Uśmiech. PóŸniej odbiliœmy szampana za zdrowie Solenizantów - Marka i Kuby,a w nocy poszliœmy w miasto - na Monciak i na molo. Cały czas opiekę nad nami Uśmiech sprawował Jambore - pomagał w znalezieniu noclegów, pomagał odnaleŸć się nocš w uliczkach Sopotu, a na koniec obdarował kazdego porcjš PG Tips. Jambo - wracajšc do nocnej rozmowy o niepożyczaniu sobie żon i samochodów - żony Ci nie pożyczę bo nie mam, ale gdybyœ potrzebował auto to dzwoń.
Cóż, teraz pozostaje mi tylko odliczać dni do następnego spotkania...

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - MARTINEZ - 15.08.2006

shiver odezwij sie na gg wieczorem 176341 - sciagnalbys ode mnie
bezposrednio mp3 ze zlotu i zdjecia

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Marcin_Kr - 15.08.2006

fajnie, że udało Wam sie spotkać, mnie niestety dopadło choróbsko...
dajcie więcej fotek jak ktoœ ma- niech sie chociaż oczy nacieszš

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Patique - 16.08.2006

Było strasznie miło Was wreszcie poznać!!! Bawiłem się œwietnie, jeszcze fajniej się gadało, a w niedzielę rano leczyłem całkiem przyjemnego kaca Oczko

PS. W występie chłopaków najlepiej wypadł Macsa w chórkach przy "Why Aye Man" Oczko Maciek, przed tobš kariera stoi otworem, Kayah na pewno cię zatrudni ^_^

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Ania_M - 16.08.2006

Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Aug 14 2006, 05:28 PM
ania_m w wawie sie tez da - w koncu tam powinno byc najwiecej fanow
ale... w innym terminie Uśmiech)) zorganizuj cos

a poki co - szykuj znajomych na czerwiec w kraku
ZORGANIZUJ COŒ?!
No nieładnie, nieładnie wykorzystywać młodsze koleżanki do Markowych celów, hih Szczęśliwy

To może mini-zlocik u mnie w mieœcie w przyszłe wakacje?! Do œpiewania park, lub Oœrodek Kultury Duży uśmiech

A z tym Krakowem to się zobaczy. Oczko 362 km w jednš stronę :|

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - jambore - 16.08.2006

Cytat:Originally posted by Ania_M@Aug 16 2006, 08:18 PM

A z tym Krakowem to się zobaczy. Oczko 362 km w jednš stronę :|
Mam znajomego,który szedł do Częstochowy z Helu ( i nie za pokutę), a teraz maszeruje dalej na Giewont - razem ok. nie wiem ile km
Te 362 km - powiedz rodzicom ,że idziesz na pielgrzymkę (o przepraszam), może na spotkanie ateistów.

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Ania_M - 17.08.2006

Cytat:Originally posted by jambore@Aug 16 2006, 09:02 PM
powiedz rodzicom ,że idziesz na pielgrzymkę (o przepraszam), może na spotkanie ateistów.
Eee... wiesz... nie bardzo...
...no dobra... w końcu kiedyœ i tak byœcie się dowiedzieli...

Między mojš prawš a lewš nogš jest 6,5 cm różnicy, od 11 lat czekam na operację wydłużajšcš, i jakoœ nie mogę się doczekać. W zwišzku z tym mam małe kłopoty z chodzeniem - za ciężka podeszwa i stwardniałe mięœnie utrudniajš...a raczej uniemożliwiajš... mi dalekie wypady typu pielgrzymki, na piechotę, choć bardzo bym chciała.... Więc numer z pielgrzymkš nie przejdzie Uśmiech Chociaż może będę wtedy po operacji?? Oczko Zresztš mam cały rok jeszcze do następnego zlotu, coœ się wymyœli... Duży uśmiech

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - jambore - 17.08.2006

Cytat:Originally posted by Ania_M+Aug 17 2006, 03:19 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ania_M @ Aug 17 2006, 03:19 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-jambore@Aug 16 2006, 09:02 PM
powiedz rodzicom ,że idziesz na pielgrzymkę (o przepraszam), może na spotkanie ateistów.
Eee... wiesz... nie bardzo...
...no dobra... w końcu kiedyœ i tak byœcie się dowiedzieli...

Między mojš prawš a lewš nogš jest 6,5 cm różnicy, od 11 lat czekam na operację wydłużajšcš, i jakoœ nie mogę się doczekać. W zwišzku z tym mam małe kłopoty z chodzeniem - za ciężka podeszwa i stwardniałe mięœnie utrudniajš...a raczej uniemożliwiajš... mi dalekie wypady typu pielgrzymki, na piechotę, choć bardzo bym chciała.... Więc numer z pielgrzymkš nie przejdzie Uśmiech Chociaż może będę wtedy po operacji?? Oczko Zresztš mam cały rok jeszcze do następnego zlotu, coœ się wymyœli... Duży uśmiech [/b][/quote]
Przepraszam Aniu_M.
Zawsze cos palnę. :blink:

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Ania_M - 17.08.2006

Nie ma za co , nic się przecież nie stało. Uśmiech

Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - christobal - 17.08.2006

Co się odchorowałem za ten dzień to moje (ogłoszenie płatne: potrzebne nowe gardło, najlepiej męskie, nowe, z gwarancjš). Przepraszam, że tak krótko byłem.
Niedługo wrzucę moje zdjęcia ze spotkania. ;-)