![]() |
|
Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: Zloty sopockie (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=41) +---- Wątek: Zlot Urodzinowy Sopot 2006 (/showthread.php?tid=464) |
Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - kuba87 - 13.08.2006 Witam witam!! No to jestem... wróciłem do domu i pieszę donieć najwieższe zlotowe relacje... Otóż było super, Ci z Was, którzy nie mogli dotrzeć niech żalujš. Występ zespołu super ( sprawy sprzętowe nie zależne od Was się nie liczš ) atmosfera tego kameralnego klubiku bomba... klimat jak się patrzyTymsamym przepraszam za mój 'backing vocal' ( mam nadzieję, że aż tak bardzo nie pokaleczyłem Je suis desole )Jednym słowem BARDZO udana impreza, wietni ludzie i masa dobrej zabawy!! No i z mojej strony bardzo goršco dziękuję Wam za życzenia urodzinowe, z ogromnš przyjemnociš dołšczyłem swojš 19'nastkę do urodzin Marka i cieszę się z tego, że po północy mogłem być tam z Wami i zaczšć obchody mojego więta... Raz jeszcze dziękuję i oby szybko zleciał czas do następnego zlotu Knopflerowej Rzeszy ![]() 3majcie się!! Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - jambore - 13.08.2006 Kuba- jeszcze raz wszystkiego najlepszego. No i rozjechało się towarzystwo po Polsce.Jeszcze pewnie kto jest w drodze do domu. Dzięki,że bylicie. Jak ochłonę to może dorzucę ze dwa słowa. Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Shiver - 14.08.2006 Wpadłem niespodziewanie i tylko na troszkę ale miło było znowu Was spotkać... ![]() zdjęć parę... Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - MARTINEZ - 14.08.2006 no to byla niespodzianka Shiver ja dzis zgram zdjecia i mp3 ze zlotu ))bylo fajnie - mimo pogody i jakiejs babci w pokoju obok ![]() juz mysle nad zlotem czerwcowym w Krakowie dwa dni - sobota w knajpie niedziela przed poludniem jesli pozwoli pogoda na krakowskich bloniach - na luzie kazdy z gitarka, piwko ( w torebce ) p.s. zaplacilismy mandaty w sopocie za picie piwka, palenie papierosa i za siedzenie nogami na lawce ! Rock n roll
Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Ania_M - 14.08.2006 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Aug 14 2006, 03:51 PM Nie da się np. w Warszawie?
Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Bart - 14.08.2006 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Aug 14 2006, 04:51 PMTeż już w ten sposób straciłem niewinnoć
Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - ania - 14.08.2006 jak milo zobaczyc wasze buzki ... no i jak tu nie myslec o czerwcowym zlocie
Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - MARTINEZ - 14.08.2006 ania_m w wawie sie tez da - w koncu tam powinno byc najwiecej fanow ale... w innym terminie )) zorganizuj cosa poki co - szykuj znajomych na czerwiec w kraku Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - jambore - 14.08.2006 Dopiero w czerwcu? :blink: Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - gother - 15.08.2006 witam w Sopocie było naprawde fajnie niech zaluja Ci ktorych nie było z roznych wzgledow...a tu pare zdjęć http://techworms.nazwa.pl/sopot2006/ user: zlot pw: knopfler Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - mikołaj - 15.08.2006 jak zwykle zlot trwał za krótko, kilka godzin spędzonych z Najfajniejszymi Ludmi Na wiecie i powrót do szarej rzeczywistoci... a było tak: spotkalimy się tym razem w bluesowej knajpie. Jak widac na zdjęciach było piwko, pogaduchy. Udało się nam pucić kilka fragmentów z Bazylei. Wczeniej tego dnia w pubie odbywały się warsztaty gitarowe, więc wieczorem "wykładowcy" warsztatów zrobili małe bluesowe jam-session. Trzeba przyznać że nie oszczędzali instrumentów . Póniej odbilimy szampana za zdrowie Solenizantów - Marka i Kuby,a w nocy poszlimy w miasto - na Monciak i na molo. Cały czas opiekę nad nami sprawował Jambore - pomagał w znalezieniu noclegów, pomagał odnaleć się nocš w uliczkach Sopotu, a na koniec obdarował kazdego porcjš PG Tips. Jambo - wracajšc do nocnej rozmowy o niepożyczaniu sobie żon i samochodów - żony Ci nie pożyczę bo nie mam, ale gdyby potrzebował auto to dzwoń.Cóż, teraz pozostaje mi tylko odliczać dni do następnego spotkania... Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - MARTINEZ - 15.08.2006 shiver odezwij sie na gg wieczorem 176341 - sciagnalbys ode mnie bezposrednio mp3 ze zlotu i zdjecia Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Marcin_Kr - 15.08.2006 fajnie, że udało Wam sie spotkać, mnie niestety dopadło choróbsko... dajcie więcej fotek jak kto ma- niech sie chociaż oczy nacieszš Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Patique - 16.08.2006 Było strasznie miło Was wreszcie poznać!!! Bawiłem się wietnie, jeszcze fajniej się gadało, a w niedzielę rano leczyłem całkiem przyjemnego kaca PS. W występie chłopaków najlepiej wypadł Macsa w chórkach przy "Why Aye Man" Maciek, przed tobš kariera stoi otworem, Kayah na pewno cię zatrudni ^_^
Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Ania_M - 16.08.2006 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Aug 14 2006, 05:28 PMZORGANIZUJ CO?! No nieładnie, nieładnie wykorzystywać młodsze koleżanki do Markowych celów, hih To może mini-zlocik u mnie w miecie w przyszłe wakacje?! Do piewania park, lub Orodek Kultury ![]() A z tym Krakowem to się zobaczy. 362 km w jednš stronę :|
Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - jambore - 16.08.2006 Cytat:Originally posted by Ania_M@Aug 16 2006, 08:18 PMMam znajomego,który szedł do Częstochowy z Helu ( i nie za pokutę), a teraz maszeruje dalej na Giewont - razem ok. nie wiem ile km Te 362 km - powiedz rodzicom ,że idziesz na pielgrzymkę (o przepraszam), może na spotkanie ateistów. Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Ania_M - 17.08.2006 Cytat:Originally posted by jambore@Aug 16 2006, 09:02 PMEee... wiesz... nie bardzo... ...no dobra... w końcu kiedy i tak bycie się dowiedzieli... Między mojš prawš a lewš nogš jest 6,5 cm różnicy, od 11 lat czekam na operację wydłużajšcš, i jako nie mogę się doczekać. W zwišzku z tym mam małe kłopoty z chodzeniem - za ciężka podeszwa i stwardniałe mięnie utrudniajš...a raczej uniemożliwiajš... mi dalekie wypady typu pielgrzymki, na piechotę, choć bardzo bym chciała.... Więc numer z pielgrzymkš nie przejdzie Chociaż może będę wtedy po operacji?? Zresztš mam cały rok jeszcze do następnego zlotu, co się wymyli...
Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - jambore - 17.08.2006 Cytat:Originally posted by Ania_M+Aug 17 2006, 03:19 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ania_M @ Aug 17 2006, 03:19 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-jambore@Aug 16 2006, 09:02 PMEee... wiesz... nie bardzo... ...no dobra... w końcu kiedy i tak bycie się dowiedzieli... Między mojš prawš a lewš nogš jest 6,5 cm różnicy, od 11 lat czekam na operację wydłużajšcš, i jako nie mogę się doczekać. W zwišzku z tym mam małe kłopoty z chodzeniem - za ciężka podeszwa i stwardniałe mięnie utrudniajš...a raczej uniemożliwiajš... mi dalekie wypady typu pielgrzymki, na piechotę, choć bardzo bym chciała.... Więc numer z pielgrzymkš nie przejdzie Chociaż może będę wtedy po operacji?? Zresztš mam cały rok jeszcze do następnego zlotu, co się wymyli... [/b][/quote]Przepraszam Aniu_M. Zawsze cos palnę. :blink: Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - Ania_M - 17.08.2006 Nie ma za co , nic się przecież nie stało.
Zlot Urodzinowy Sopot 2006 - christobal - 17.08.2006 Co się odchorowałem za ten dzień to moje (ogłoszenie płatne: potrzebne nowe gardło, najlepiej męskie, nowe, z gwarancjš). Przepraszam, że tak krótko byłem. Niedługo wrzucę moje zdjęcia ze spotkania. ;-) |