23.06.2006, 00:21
Zawsze staram się Jedi Kr wyważać swoje słowa, żeby nikogo nie urazić.(poza jednš nieodżałowanš wstawkš słownš w stosunku do jedenego Pana, ktory bywał na tym Forum)
Odnonie cytatu: "Dawno Cię nie widziałem , ale schudła", ktory jest ponoć najwiekszym komplementem dla współczesnych kobiet, u mnie wywołuje odwrotnš reakcje, ponieważ całe życie jestem niedoważony(cholera 75 kg waże dopiero po obiedzie) i mam na tym punkcie niezlego doła.
Na Zlocie też dostałem strzała, cytuje:
"Andrzej jedz, mizernie co nam wyglšdasz"
Ale co tam
"Taki chudy, taki gruby może wielkim byc
Taki duzy, taki mały może wielkim być"......
Dla niezaawansowanych informuję, że nie jest to tekst autorstwa MK, ani też mój , ani Jedi Kr......
Choć wszystkich nas dotyczy.
Miała podstawy być na Zlocie wystraszona, jak mnie zobaczyła(wielu było wystraszonych po spotkaniu ze mnš).Wszystkich za wprowadzony stres po spotkaniu ze mnš - przepraszam
PS.Jedi Kr , ten tekst też zmieniałem trzy razy(no może czetry)
Odnonie cytatu: "Dawno Cię nie widziałem , ale schudła", ktory jest ponoć najwiekszym komplementem dla współczesnych kobiet, u mnie wywołuje odwrotnš reakcje, ponieważ całe życie jestem niedoważony(cholera 75 kg waże dopiero po obiedzie) i mam na tym punkcie niezlego doła.
Na Zlocie też dostałem strzała, cytuje:
"Andrzej jedz, mizernie co nam wyglšdasz"
Ale co tam
"Taki chudy, taki gruby może wielkim byc
Taki duzy, taki mały może wielkim być"......
Dla niezaawansowanych informuję, że nie jest to tekst autorstwa MK, ani też mój , ani Jedi Kr......
Choć wszystkich nas dotyczy.
Miała podstawy być na Zlocie wystraszona, jak mnie zobaczyła(wielu było wystraszonych po spotkaniu ze mnš).Wszystkich za wprowadzony stres po spotkaniu ze mnš - przepraszam
PS.Jedi Kr , ten tekst też zmieniałem trzy razy(no może czetry)
We are the sultans of swing...