17.05.2006, 12:33
Tak się złożyło, że Elliott Erwitt i Tańczšcy w kuchni zachwycili mnie znacznie wczeniej niż dwięki The Ragpickers Dreams, a więc zanim jeszcze usłyszałam muzykę przy której tańczš (wczeniej... hmm... tańczyli do 'mojej'
).
Jego sposób 'chwytania chwil' jest szczególny i bardzo mi bliski. Jeden z 'obrazów' Erwitta miał nawet stać się moim avatarem (nie udało się prawdopodobnie z uwagi na jego rozmiar
). Wród 'migawek' Elliotta sš takie, które moim zdaniem w jakim stopniu 'spinajš' wizerunki The Ragpickers Dreams i All The Roadrunning i pięknie ozdobiłyby nowš płytę Marka & Emmylou. W Galerii Roberta Kocha znalazło się też kilka innych, niezwykle poruszajšcych i pobudzajšcych wyobranię, fotografii E.E. Polecam
. Z kolei Fabio Lovino skupia się chyba głównie na portretowaniu znanych twarzy. Twarz Marka także udało mu się kilka razy ciekawie uchwycić w kadrze, prawda? ^_^
PS. Interesujš mnie kulisy 'spotkania' Marka z tymi Artystami: jak to się stało, że włanie ich 'spojrzenia', ich 'migawki chwil' wykorzystano na okładkach Markowych albumów? czy decydował o tym sam Mark? może Kto z Was odnalazł jakie wzmianki na ten temat?
Pozdrawiam majowo i... tanecznie
). Jego sposób 'chwytania chwil' jest szczególny i bardzo mi bliski. Jeden z 'obrazów' Erwitta miał nawet stać się moim avatarem (nie udało się prawdopodobnie z uwagi na jego rozmiar
). Wród 'migawek' Elliotta sš takie, które moim zdaniem w jakim stopniu 'spinajš' wizerunki The Ragpickers Dreams i All The Roadrunning i pięknie ozdobiłyby nowš płytę Marka & Emmylou. W Galerii Roberta Kocha znalazło się też kilka innych, niezwykle poruszajšcych i pobudzajšcych wyobranię, fotografii E.E. Polecam
. Z kolei Fabio Lovino skupia się chyba głównie na portretowaniu znanych twarzy. Twarz Marka także udało mu się kilka razy ciekawie uchwycić w kadrze, prawda? ^_^ PS. Interesujš mnie kulisy 'spotkania' Marka z tymi Artystami: jak to się stało, że włanie ich 'spojrzenia', ich 'migawki chwil' wykorzystano na okładkach Markowych albumów? czy decydował o tym sam Mark? może Kto z Was odnalazł jakie wzmianki na ten temat?
Pozdrawiam majowo i... tanecznie
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?</span>
What have you got to take away?</span>