03.05.2006, 00:00
Cytat:Originally posted by fakungio@May 2 2006, 08:39 PMChyba powinnimy ten temat przerzucic do innego wštku, ale co tam.
Czeć wszystkim.
Posłuchajcie, ja na prawdę nie chcę robić zamętu tutaj. Zdziwiła mnie taka ostra reakcja niektórych z Was. Pocieszyła natomiast odpowied hillbilly i olaph72. Dzięki Wam chłopaki!! Posłuchajcie le mnie zrozumielicie. Mnie ta płyta podoba się bardzo. Cały czas słucham jš w samochodzie. Przecież pierwszy post jest mój w tym temacie.
Ja na muzyce Knopflera wyrosłem i lubię włanie jego solowe projekty najbardziej. Ot chociażby pamiętam jak studiowałem i Niedwiecki pucił Darling Pretty. Wtedy to w kańciapie u kumpla nagrywalimy nocnš audycję w trójce, która była transmitowana z Nashville.
Także sprawę mojego lubienia czy nie lubienia Knopflera mamy chyba ustalonš...
Sam Knopfler powiedział kiedy , że w każdej sytuacji człowiek staje się krytykiem więc dajcie kurcze spokój i nie bšdcie tacy słodkopi##šcy
I wy się dziwicie, że ja tu tak rzadko jestem...lipa panowie!!!! i trochę luzu!!!z krytykš jeszcze bardziej
Z luzem się zgadzam,z krytykš jeszcze bardziej,ale
Tak trochę żartobliwie. To większego smętu niż piosenka "Ragpicker's Dream" nie mógł wymyleć. Ten wers "When Jack Frost came for Christmas" pękam ze miechu!! chyba był mocno uwędzony tutaj hehehe.
Po tym zdaniu poczułem się jak -uwędzony
Co do opinii o straszym dziadku Knopflerze to mnie też smutno, że czas leci i prawdopodobnie nigdy już nie usłyszymy Marka na wielkim stadionie..no cóż..
Presley też umarł- takiego "starszego dziadka" chciałbym miec w rodzinie!!!
Co do E. Harris to miałem kiedy na VHS kocert z S.P Atkinsem. i tam wyglšdała ona tak samo jak teraz na płycie...no może miała niebieskš suknię z krempliny z falbanami..to faktycznie chyba musieli nagrywać ostatniš płytę ze 20 lat
Mark przy niej wyglšda jak uschnęty grzyb...też mnie to bawi a babka napięta jak pęcherz na bębnieMoja mama też nosiła sukienki z krempliny,domylam się ,że Twoi znajomi też,
Miała byc recenzja płyty a nie jak kto wyglšda, chociaż i tu moja opinia- niewielu można znależc na rynku Muzyków tak doskonałych jak MK i EH. Chcesz pogadac - na zlocie mam 16 godzin a na forum dostęp na prv.
[COLOR=blue]Co do wokalu Marka to boli...jak pewa frazę na koncercie w "Shangri La" - "...Tonight Yous Beauty Burns" - kurcze...uszy bolš (bšdmy objektywni)[I]
Posłuchaj na żywo kilku innych wykonawców
[COLOR=blue]PS. Uwielbiam jego muzykę, ale uważam , że parenacie wpadek muzycznych miał..
I tu się zgadzam!!!
[/I]Forma niektórych odpowiedzi na post Fakuncia tez pozostawia wiele do życzenia...
Przypuszcam ,że chodziło o pi......, .
w tamtej chwili brakło innych słów...... . Proponuję spotkanie na zlocie - wszystko omówimy, ,,,.
Przywaliłe poprostu z grubej rury a argumenty - na strzykawkę,
Rozumiem,że płyta może byc cieniutka( co dla niektórych), ale wg mnie potraktowałe temat jak krytyk literatury oceniajšc obraz Matejki
Muszę przyznac,że udało Ci się mnie trochę "naładowac"