Ankieta: Ktory z utworow na nowej plycie MK&EH uwazasz za najlepszy?
Ankieta jest zamknięta.
1. Beachcombing
4.88%
2 4.88%
2. I dug up a diamond
24.39%
10 24.39%
3. This is us
4.88%
2 4.88%
4. Red Staggerwing
0%
0 0%
5. Rollin' on
24.39%
10 24.39%
6. Love and happiness
2.44%
1 2.44%
7. Right now
0%
0 0%
8. Donkey town
4.88%
2 4.88%
9. Belle starr
0%
0 0%
10.Beyond my wildest dreams
12.20%
5 12.20%
11.All the roadrunning
9.76%
4 9.76%
12.If this is goodbye
12.20%
5 12.20%
Razem 41 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone
Cytat:Originally posted by fakungio@May 2 2006, 08:39 PM
Czeœć wszystkim.

Posłuchajcie, ja na prawdę nie chcę robić zamętu tutaj. Zdziwiła mnie taka ostra reakcja niektórych z Was. Pocieszyła natomiast odpowiedŸ hillbilly i olaph72. Dzięki Wam chłopaki!! Posłuchajcie Ÿle mnie zrozumieliœcie. Mnie ta płyta podoba się bardzo. Cały czas słucham jš w samochodzie. Przecież pierwszy post jest mój w tym temacie.

Ja na muzyce Knopflera wyrosłem i lubię właœnie jego solowe projekty najbardziej. Ot chociażby pamiętam jak studiowałem i NiedŸwiecki puœcił Darling Pretty. Wtedy to w kańciapie u kumpla nagrywaliœmy nocnš audycję w trójce, która była transmitowana z Nashville.

Także sprawę mojego lubienia czy nie lubienia Knopflera mamy chyba ustalonš...

Sam Knopfler powiedział kiedyœ , że w każdej sytuacji człowiek staje się krytykiem więc dajcie kurcze spokój i nie bšdŸcie tacy słodkopi##šcy

I wy się dziwicie, że ja tu tak rzadko jestem...lipa panowie!!!! i trochę luzu!!!z krytykš jeszcze bardziej
Chyba powinniœmy ten temat przerzucic do innego wštku, ale co tam.
Z luzem się zgadzam,z krytykš jeszcze bardziej,ale

Tak trochę żartobliwie. To większego smętu niż piosenka "Ragpicker's Dream" nie mógł wymyœleć. Ten wers "When Jack Frost came for Christmas" pękam ze œmiechu!! chyba był mocno uwędzony tutaj hehehe.

Po tym zdaniu poczułem się jak -uwędzony

Co do opinii o straszym dziadku Knopflerze to mnie też smutno, że czas leci i prawdopodobnie nigdy już nie usłyszymy Marka na wielkim stadionie..no cóż..

Presley też umarł- takiego "starszego dziadka" chciałbym miec w rodzinie!!!

Co do E. Harris to miałem kiedyœ na VHS kocert z S.P Atkinsem. i tam wyglšdała ona tak samo jak teraz na płycie...no może miała niebieskš suknię z krempliny z falbanami..to faktycznie chyba musieli nagrywać ostatniš płytę ze 20 latOczko Mark przy niej wyglšda jak uschnęty grzyb...też mnie to bawi a babka napięta jak pęcherz na bębnie

Moja mama też nosiła sukienki z krempliny,domyœlam się ,że Twoi znajomi też,

Miała byc recenzja płyty a nie jak kto wyglšda, chociaż i tu moja opinia- niewielu można znależc na rynku Muzyków tak doskonałych jak MK i EH. Chcesz pogadac - na zlocie mam 16 godzin a na forum dostęp na prv.

[COLOR=blue]Co do wokalu Marka to boli...jak œpewa frazę na koncercie w "Shangri La" - "...Tonight Yous Beauty Burns" - kurcze...uszy bolš (bšdŸmy objektywni)[I]

Posłuchaj na żywo kilku innych wykonawców

[COLOR=blue]PS. Uwielbiam jego muzykę, ale uważam , że parenaœcie wpadek muzycznych miał..

I tu się zgadzam!!!

[/I]Forma niektórych odpowiedzi na post Fakuncia tez pozostawia wiele do życzenia...

Przypuszcam ,że chodziło o pi......, .
w tamtej chwili brakło innych słów...... . Proponuję spotkanie na zlocie - wszystko omówimy, ,,,.

Przywaliłeœ poprostu z grubej rury a argumenty - na strzykawkę,
Rozumiem,że płyta może byc cieniutka( co dla niektórych), ale wg mnie potraktowałeœ temat jak krytyk literatury oceniajšc obraz Matejki

Muszę przyznac,że udało Ci się mnie trochę "naładowac" Uśmiech Uśmiech Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - przez jambore - 03.05.2006, 00:00