![]() |
|
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone (/showthread.php?tid=376) |
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - fakungio - 24.04.2006 Posłuchajcie tej płyty...Już w necie...Ja piernicze... Bajeczna!!! W końcu taki Knopfler...słoneczny i optymistyczny!! All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Toloth - 24.04.2006 Czeć Fakungio! (BTW, to chyba będzie topic o naszych wrażeniach?) Tak jest. Bo w sumie wiat nie jest taki smutny, jakby niektórzy chcieli, nie? A teraz szkoła a potem na tydzień wyjazd do Niemiec na wymianę. Miłego życia z nowš płytkš wszystkim!
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Robson - 24.04.2006 Wybaczcie ale tu potrzeba osobnego wštku Płytę mam od pištku ale dzi tak naprawdę jest TEN DZIEŃ. Po prostu bajka. Będzie trzeba czasu aby wszystkie myli i odczucia poukładać. Oczywicie już mam swoje ukochane fragmenty od których nie sposób się uwolnić. Np. kiedy słucham I Dug Up A Diamond koniecznie zaraz potem musze nastawić Rollin'On Zresztš to działa w dwie strony Podobnie jest z This Is Us i Beachcombing. A Beyond My Wildest Dreams żyje sobie własnym życiem i dla mnie klasyczny to Mark. Cały czas nucę sobie Donkey Town- jest wspaniały. Zauważcie jak ciekawie ta płyta jest ułożona. Jest dynamicznie i lirycznie na przemian aż w końcu przejmujšcy finał...Walory estetyczne nie sš bez znaczenia. Płyta jest przepięknie wydana no i ta mapkš pod tackš płyty- każda opowieć to jakby kolejne miasto kolejny przystanek na tytułowej drodze. A przed nami tylko przestrzeń i blask księżyca... C U D O W N Y A L B U M!!! All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Robson - 24.04.2006 Na tytułowej drodze jestem już od pištku i oby ta podróż nie miała końca- jest zbyt piękna
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - BET - 24.04.2006 Dawno ankiety nie bylo, to zrobilem Glosujcie. Osobiscie sie waham, ciagle sie waham...ale.....niech tam. Numer 12.
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - jambore - 24.04.2006 Nie ładnie tak stawiać pod cianš Jeden utwór- trzeba tytułowy wybrać, odniesie się do całej płyty
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - BET - 24.04.2006 Wiem ze trudny wybor bo naprawde plyta dla mnie jest cudna i bardzo rowna, jest przynajmniej z 5 utworow ktora jak dla mnie moglyby z powodzeniem byc jej nr 1
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Robson - 24.04.2006 Ale wytoczyłe działo BET Trudno dokonać wyboru... I Dug Up A Diamond ? Rollin' On? Beyond My Wildest Dreams? Love And Happiness? If This Is Goodbye? Donkey Town? Po prostu nie wiem :wacko:
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Adam87 - 24.04.2006 dla mnie beachcombing jest najbardzeij Knopflerowe pewnie dlatego mi się podoba najbardziej All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - grzes - 24.04.2006 może może może całkiem niedlugo uda się wprowadzić wiele zmian w oprogramowaniu forum m.in. akiety gdzie mozna zaglosować na więcej niż jednš pozycję ))
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - BET - 24.04.2006 O tak, zgadzam sie w 100% i az sie boje, jak wypadnie w porownaniu z nim solowy album Marka. Mam nadzieje ze bedzie (przynajmniej) rownie dobry (w koncu dotychczas sie jeszcze na Marku nie zawiedlismy, wiec mozna byc dobrej mysli)
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Robson - 24.04.2006 I to byłoby najlepsze rozwišzanie
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - olaph72 - 24.04.2006 Hm... Najlepszy - to najlepszy. Nie "jeden z kilku najlepszych". Inaczej ankieta nie ma większego sensu...
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - hillbilly - 24.04.2006 Rollin On. All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Robson - 24.04.2006 Słucham, słucham, słucham i jakże to piękna płyta. Chyba jednak oddam głos na I Dug Up A Diamond to będzie krzywdzšce dla pozostałych które wymieniłem ale coz jeden to jeden
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - MARTINEZ - 24.04.2006 No ja tyle co sluchalem z netu... a teraz czas do sklepu ![]() pytanie czy jest jakas wersja specjalna z bonusami czy zwykla ??? rollin on i i dug... to moje typy ok udalo sie polaczyc tematy chyba All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - grzegorz - 24.04.2006 Chyba tym razem nie ma wersji z bonusami. W MM przeglšdnšłem wszystkie, a nuż będzie jaka z bonusem. A tu nici z tego. All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Robson - 24.04.2006 Pojawiła sie informacja o wersji limitowanej która ukazuje się również dzisiaj w kopii 10 tys. ezgemplarzy ale za czorta nie wiem czym się różni od wersji podstawowej :wacko:
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - grzegorz - 24.04.2006 Pewnie w tekturowym digipacku. Ja tam wolę plastik. Trwalszy. All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - MARTINEZ - 24.04.2006 znalazlem taka wzmianke o limited: [Limited Edition Slipcase Version]. ze zdjeciami "Plus a limited edition release is a must for established artists and debutants alike. This, usually completed with a lyric & picture booklet, makes the UK CD album the priority purchase for any fan." All the roadrunning zaczyna sie jak Why worry )
|