27.04.2006, 22:07
witam!
tak jestem w 100% pewien że takie smęcenie to nie jest to do czego nas Marek przyzwyczaił przez te wszystkie lata swej wielkiej kariery.
Ja wiem że w pewnym wieku już nie ma się tego Powera, tworzy się płyty bardziej melancholijne spokojne itd no ale bez przesady, przydała by się teraz jaka bardziej żywa płyta, bo nie ma co słuchać w samochodzie hehe
a muzyka Marka i Dire Straits zawsze była dla mnie najlepszš muzykš do słuchania w samochodzie bo ma taki specyficzny fajny samochodowy klimacik, kto słucha w samochodzie ten wie!
a więc hasło miesišca: MARKU DO ROBOTY I WIĘCEJ ŻYCIA I ENERGII
))
tak jestem w 100% pewien że takie smęcenie to nie jest to do czego nas Marek przyzwyczaił przez te wszystkie lata swej wielkiej kariery.
Ja wiem że w pewnym wieku już nie ma się tego Powera, tworzy się płyty bardziej melancholijne spokojne itd no ale bez przesady, przydała by się teraz jaka bardziej żywa płyta, bo nie ma co słuchać w samochodzie hehe
a muzyka Marka i Dire Straits zawsze była dla mnie najlepszš muzykš do słuchania w samochodzie bo ma taki specyficzny fajny samochodowy klimacik, kto słucha w samochodzie ten wie!a więc hasło miesišca: MARKU DO ROBOTY I WIĘCEJ ŻYCIA I ENERGII
))