26.04.2006, 17:18
Czasami wydaje mi się, że Mark rzeczywicie chce wszystkim udowodnić że w jego słowach jakoby jest ziarno prawdy: nie jestem dobrym gitarzystš a gitara służy mi jedynie do komponowania
Gdybym kiedykolwiek w swoim życiu miał to szczecie spotkać pana Marka na swojej drodze to byłaby jedyna rzecz którš wytknšłbym Maestro protestujšc jednoczenie
Aczkolwiek druga częć tego cytatu trzyma się rzeczywistoci i Mark bardziej eksponuje wokal i jak dla mnie piewa pięknie i potrafi zapiewać w taki sposób o jaki nigdy bym go nie podejrzewał. Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony, jeszcze bardziej niż na Shangri-La. W sposobie piewania On też objawia Nam swojš wszechstronnoć. A to że jest najlepszym gitarzystš to i tak dobrze wiemy. Ja osobicie aż tak bardzo nie tesknię za wirtuozeria MK i niekończšcymi sie solówkami- dla mnie liczy się klimat i chwila wytchnienia, spokoju i jakiego głębokiego relaksu, może się starzeję ale włanie TO i jeszcze co więcej odnajduję w Jego muzyce.
ps. If This Is Goodbye to prawdziwy diament ale prosze nie zapominać o prawdziwym I Dug Up A Diamond
Gdybym kiedykolwiek w swoim życiu miał to szczecie spotkać pana Marka na swojej drodze to byłaby jedyna rzecz którš wytknšłbym Maestro protestujšc jednoczenie
Aczkolwiek druga częć tego cytatu trzyma się rzeczywistoci i Mark bardziej eksponuje wokal i jak dla mnie piewa pięknie i potrafi zapiewać w taki sposób o jaki nigdy bym go nie podejrzewał. Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony, jeszcze bardziej niż na Shangri-La. W sposobie piewania On też objawia Nam swojš wszechstronnoć. A to że jest najlepszym gitarzystš to i tak dobrze wiemy. Ja osobicie aż tak bardzo nie tesknię za wirtuozeria MK i niekończšcymi sie solówkami- dla mnie liczy się klimat i chwila wytchnienia, spokoju i jakiego głębokiego relaksu, może się starzeję ale włanie TO i jeszcze co więcej odnajduję w Jego muzyce.ps. If This Is Goodbye to prawdziwy diament ale prosze nie zapominać o prawdziwym I Dug Up A Diamond
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day