24.04.2006, 14:33
Wybaczcie ale tu potrzeba osobnego wštku
Płytę mam od pištku ale dzi tak naprawdę jest TEN DZIEŃ. Po prostu bajka. Będzie trzeba czasu aby wszystkie myli i odczucia poukładać. Oczywicie już mam swoje ukochane fragmenty od których nie sposób się uwolnić. Np. kiedy słucham I Dug Up A Diamond koniecznie zaraz potem musze nastawić Rollin'On Zresztš to działa w dwie strony
Podobnie jest z This Is Us i Beachcombing. A Beyond My Wildest Dreams żyje sobie własnym życiem i dla mnie klasyczny to Mark. Cały czas nucę sobie Donkey Town- jest wspaniały. Zauważcie jak ciekawie ta płyta jest ułożona. Jest dynamicznie i lirycznie na przemian aż w końcu przejmujšcy finał...
Walory estetyczne nie sš bez znaczenia. Płyta jest przepięknie wydana no i ta mapkš pod tackš płyty- każda opowieć to jakby kolejne miasto kolejny przystanek na tytułowej drodze. A przed nami tylko przestrzeń i blask księżyca...
C U D O W N Y A L B U M!!!
Płytę mam od pištku ale dzi tak naprawdę jest TEN DZIEŃ. Po prostu bajka. Będzie trzeba czasu aby wszystkie myli i odczucia poukładać. Oczywicie już mam swoje ukochane fragmenty od których nie sposób się uwolnić. Np. kiedy słucham I Dug Up A Diamond koniecznie zaraz potem musze nastawić Rollin'On Zresztš to działa w dwie strony
Podobnie jest z This Is Us i Beachcombing. A Beyond My Wildest Dreams żyje sobie własnym życiem i dla mnie klasyczny to Mark. Cały czas nucę sobie Donkey Town- jest wspaniały. Zauważcie jak ciekawie ta płyta jest ułożona. Jest dynamicznie i lirycznie na przemian aż w końcu przejmujšcy finał...Walory estetyczne nie sš bez znaczenia. Płyta jest przepięknie wydana no i ta mapkš pod tackš płyty- każda opowieć to jakby kolejne miasto kolejny przystanek na tytułowej drodze. A przed nami tylko przestrzeń i blask księżyca...
C U D O W N Y A L B U M!!!
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day