Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trasa Get Lucky z konsolety!
juz w kraju. hmm zawsze na koncertach Speedway wypada swietnie, a fleciki raz lepiej raz gorzej slzchac, ale ogolnie mowiac rewelacja , mowie po kilku koncertach,...
Odpowiedz
Ja uwielbiam koncertowe STN (dla nie największy killer koncertowy MK z solowych płyt), ale tym razem zabrakło mi drugiego Gibsona, choć były fleciki. Niemniej jednak wolałbym gitaręUśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
"Speedway" mniej gitarowy także powalił mnie na kolana... te flety dodają zadziorności.
Ale olbrzymie wrażenie zrobiło na mnie "So Far Away" z Kolonii... głównie przez to niesamowite intro... Mark co rusz czymś zadziwia
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
może tutaj ktoś mi pomoże. kupiłem pendriva na koncercie we wrocławiu i okazał się pusty. ze strony simfylive.com/mark-knopfler-encore można ściągnąć tylko drugą cześc koncertu. na maila do simfylive nikt mi jeszcze nie odpisał. co robić?
Odpowiedz
Dysponuje ktoś kawałkiem Get Lucky z aktualnego tour'u?
Odpowiedz
w wielu miejscach jest, popatrz na koncerty które chłopaki udostępniali wcześniej. Ja zapytam inaczej - ma ktoś GOING HOME? było na jednym albo dwóch koncertach w usa
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
W takim terminie 26.06.2010, 21:30 w tym wątku była informacja ze stronką z koncertami MK do ściągnięcia - ale zniknęła. Czy ktoś może podać tą stronkę albo jej alternatywną wersję?
Odpowiedz
Mam jeszcze takie jedno pytanie dotyczące jakości. Jakiś czas temu kilka stron wcześniej rozmawialiśmy o jakości dźwięku na tych pendrivach i ja porównując koncert w Londynie z tymi z 2005 roku stwierdziłem, że kiedyś było lepiej. Dzisiaj jednak słuchając Wrocławia widzę, że w Polsce było dużo lepiej niż w Londynie. Gdy jeszcze przypomnę, że dźwięk nie był za dobry w Wrocławiu, to wydaje się, że jednak te koncerty lepiej brzmią - są lepiej nagrane - niż te 2005 roku. Czy ktoś mógłby mi polecić najlepiej brzmiący koncert z tej trasy?
Odpowiedz
aaadam napisał(a):Mam jeszcze takie jedno pytanie dotyczące jakości. Jakiś czas temu kilka stron wcześniej rozmawialiśmy o jakości dźwięku na tych pendrivach i ja porównując koncert w Londynie z tymi z 2005 roku stwierdziłem, że kiedyś było lepiej. Dzisiaj jednak słuchając Wrocławia widzę, że w Polsce było dużo lepiej niż w Londynie. Gdy jeszcze przypomnę, że dźwięk nie był za dobry w Wrocławiu, to wydaje się, że jednak te koncerty lepiej brzmią - są lepiej nagrane - niż te 2005 roku. Czy ktoś mógłby mi polecić najlepiej brzmiący koncert z tej trasy?

Na zwykłym sprzęcie dobrze tez jest z Belgii.
Odpowiedz
dzięki jambore, poczynię kroki aby zdobyć ten koncert i posłuchać
Odpowiedz
[quote=aaadam]dzięki jambore, poczynię kroki aby zdobyć ten koncert i posłuchać[/

sprawdzę i podam
Odpowiedz
właśnie czynię krok w nawiązaniu do powyższego: Ludzie nie macie jakiegoś linka do ściągnięcia koncertu w Belgii z tej trasy?
Odpowiedz
dzięki, ale szybki jesteś Duży uśmiech
Odpowiedz
aaadam napisał(a):dzięki, ale szybki jesteś Duży uśmiech
nie no spoko, chciałem się pochwalic a tu kicha, napisz na pw do hillbillego, bo u macsa tylko ameryka- niesprawdzałem jakości
Odpowiedz
Jeżeli dobrze zrozumiałem i chodzi o koncerty ze stanów, to ja bym na kolanach błagał o koncert, gdzie jest Going Home, bo taki gdzieś był...
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
filipk91 napisał(a):Jeżeli dobrze zrozumiałem i chodzi o koncerty ze stanów, to ja bym na kolanach błagał o koncert, gdzie jest Going Home, bo taki gdzieś był...

Na tych,które są dostępne nie ma GH.
Odpowiedz
Jako zagorzaly kolekcjoner bootlegow, ze smutkiem musze potwierdzic slowa Jambore.
Zazwyczaj opis wszystkich zaistnialych w swiecie nagran mozemy znalesc na stronie http://www.oneverybootleg.nl/ - a wedlug tejże nie ma takiego zapisu.
Odpowiedz
Witam wszystkich.
Ten wątek zainteresował mnie tak bardzo, że postanowiłem zarejestrować się na forum. Posiadam nagrania z kilku koncertów z obecnej trasy i nie ukrywam, że chętnie zdobyłbym kolejne. W tej chwili uploaduje je na mediafire. Dajcie znać, czy macie nagrania spoza mojej listy:
London 30.05
Antwerp 06.06
Frankfurt 07.06
Luksemburg 08.06
Paris 09.06
Middelfart 11.06
Helsingborg 12.06
Oslo 13.06
Bergen 14.06
Hannover 17.06
Koeln 20.06
Manheim 23.06

Linki dodam jak tylko skończę upload.
Odpowiedz
Jakby co to ja mam Wrocław i Koln - ale to chyba już wszyscy mają.
Odpowiedz
payo72 napisał(a):Witam wszystkich.
Ten wątek zainteresował mnie tak bardzo, że postanowiłem zarejestrować się na forum. Posiadam nagrania z kilku koncertów z obecnej trasy i nie ukrywam, że chętnie zdobyłbym kolejne. W tej chwili uploaduje je na mediafire. Dajcie znać, czy macie nagrania spoza mojej listy:
London 30.05
Antwerp 06.06
Frankfurt 07.06
Luksemburg 08.06
Paris 09.06
Middelfart 11.06
Helsingborg 12.06
Oslo 13.06
Bergen 14.06
Hannover 17.06
Koeln 20.06
Manheim 23.06

Linki dodam jak tylko skończę upload.

Cześć payo72,
To jest materiał oficjalny i to co proponujesz to piractwo. Czy płyty studyjne też tak rozpowszechniasz? Będę apelował do moderatorów by usuwali linki z darmowym dostępem do tych koncertów. Opanujcie się ludzie.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz