Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Uderzam z nowym wštkiem bo mylę że jest ważny dla wszystkich wybierajšcych się do Pragi na koncert Marka Knopflera. Dzi miało taki temat mogę podsunšć bo mam bilet!!!  Dziękuję Dominika  To może zrobmy listę? Aby potem razem zdobyć Pragę
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Liczba postów: 1,324
Liczba wątków: 25
Z Gdyni wybiera sie co najmniej ekipa 3 osobowa: dwie urocze damy i moja osoba. Mamy zamiar kilka dni: 2/3 dni pozwiedzać Pragę, a kulminacja to oczywicie koncert Marka Knopflera
Ps. Zna kto jakie namiary na tanie noclegi w Pradze?
pozdrowienia
pawel
A long time ago came a man on a track...
Liczba postów: 1,632
Liczba wątków: 79
Sluze pomoca w zalatwieniu noclegow w hotelu klasy turystycznej w dzielnicy Haje - miesci sie przy stacji metra, ktore kursuje do 2 w nocy, zawsze tam sie zatrzymuje. Nie pamietam kosztow, ale bylo to chyba ok 1600 koron za pokoj dwuosobowy - cena ze sniadaniem (sniadanie na 22 pietrze - fajny bajer) . Kolo hotelu knajpa country, czynna do 3 w nocy. Do centrum metrem ok 20 minut. W razie czego walcie na priv -wpk@jaw.pl , chetnie pomoge a nawet zalatwie rezerwacje - mam swojego czlowieka w pradze
and it's your face I'm looking for on every street...
Liczba postów: 359
Planuję pojechać na koncert do Pragi. Ale co więcej będę mógł powiedzieć dopiero na poczštku marca.
Liczba postów: 1,609
Liczba wątków: 172
Planuję Pragę  W lecie tanie noclegi sš w akademikach przy stadionie Strahov, ale nie wiem jak to będzie w maju. Trzeba się zorientować w necie.
Liczba postów: 1,613
Liczba wątków: 31
Robson-uderzyłe z nowym wštkiem, to będziesz musiał załatwic autobus do Pragi.
Mam bilety - nawet dwa.
FANTASTYCZNIE!  Ale byłaby jazda gdybymy faktycznie pod T-Mobile Arena zaparkowali autobusem
ps. sorry Jambi że wczoraj byłem niedostępny (szalony dzień)
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
witam!
ja chyba tez pojade do pragi. napiszcie, jak kupiliscie bilety?? czy mozna je zdobyc korzystajac z posrednictwa naszego ticketpro??
jestem z krakowa, jesli jest ktos z okolicy moglbym wziac swoje auto, i oczywiscie zabrac 4 chetne osoby.
pozdrawiam
Everybody's looking for somebody's arms to fall into...that's what it is
Ja probowalem kupic bilety przez ticketpro.pl i nie bylo mozliwosci zeby to zalatwic  Jedynie przez strone czeska
to sie slabo staraja niestety  ja kupowalem bilety na koncerty w niemczech za posrednictwem eventim.pl, ale widocznie jednym zalezy bardziej niz innym
witam ponownie!
jako ze juz koniec lutego proponuje zrobic liste pewniakow ktorzy chca jechac na koncert do pragi, bedziemy wiedziec ile nas jest - wtedy bedzie mozna pomyslec o noclegach dla grupy, transporcie itp itd etc.
pozdrawiam!
Z Gdanska na pewno jedzie 3 osoby i nie wiem co z Waldkiem?
Liczba postów: 1,537
Liczba wątków: 210
witamy nowego kolege z krakowa
i zadamy pomocy przy organizacji zlotu !
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu
Liczba postów: 113
Liczba wątków: 3
Cytat:Originally posted by Raingod@Jan 8 2008, 08:34 PM
Sluze pomoca w zalatwieniu noclegow w hotelu klasy turystycznej w dzielnicy Haje - miesci sie przy stacji metra, ktore kursuje do 2 w nocy, zawsze tam sie zatrzymuje. Nie pamietam kosztow, ale bylo to chyba ok 1600 koron za pokoj dwuosobowy - cena ze sniadaniem (sniadanie na 22 pietrze - fajny bajer) . Kolo hotelu knajpa country, czynna do 3 w nocy. Do centrum metrem ok 20 minut. W razie czego walcie na priv -wpk@jaw.pl , chetnie pomoge a nawet zalatwie rezerwacje - mam swojego czlowieka w pradze 
nie sluchajcie chlopaka  jesli praga to tylko TU taniutko integracyjnie i w samym centrum!!
tylko grzecznie mi tam!! ...beze mnie
"Większoć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
Chetnie sluze pomoca, jesli tylko czas pozwoli, a z tym w tygodniu ciezko..
Pablosan, rozumiem ze jedziesz Ty i 2 osoby?? jak zamierzacie sie dostac do Pragi? pociag, bus, jeszcze inaczej?? Podroz samochodem z Krakowa dla czterech osob to wydatek maks 70-80 zl na glowe, wiec chyba nawet laczonymi pociagami nie wyjdzie taniej....jak pisalem wyzej, moglbym taka podroz zorganizowac....
Cytat:Originally posted by seinfeld@Feb 28 2008, 02:53 AM
witam ponownie!
jako ze juz koniec lutego proponuje zrobic liste pewniakow ktorzy chca jechac na koncert do pragi, bedziemy wiedziec ile nas jest - wtedy bedzie mozna pomyslec o noclegach dla grupy, transporcie itp itd etc.
pozdrawiam!
Nie znajšc dnia ani godziny dlatego na chwilę obecnš też się deklaruuje jako pewniak
Naliczyłem 10 osób wybierajšcych się do Pragi oczywicie uwzględniajšc wszystkich którzy choćby planujš  Jeszcze 10 i można by autobus wynajšć
Liczba postów: 104
Liczba wątków: 3
i ja sie może wybiorę do pragi
Liczba postów: 1,613
Liczba wątków: 31
Jeszcze raz -kto do Pragi
Liczba postów: 114
Liczba wątków: 2
|