Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Praga 11 Maja 2008
Uderzam z nowym wštkiem bo myœlę że jest ważny dla wszystkich wybierajšcych się do Pragi na koncert Marka Knopflera. Dziœ œmiało taki temat mogę podsunšć bo mam bilet!!!Uśmiech Dziękuję DominikaUśmiech To może zrobmy listę? Aby potem razem zdobyć PragęUśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Z Gdyni wybiera sie co najmniej ekipa 3 osobowa: dwie urocze damy i moja osoba. Mamy zamiar kilka dni: 2/3 dni pozwiedzać Pragę, a kulminacja to oczywiœcie koncert Marka Knopflera Uśmiech

Ps. Zna ktoœ jakieœ namiary na tanie noclegi w Pradze?

pozdrowienia
pawel
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Sluze pomoca w zalatwieniu noclegow w hotelu klasy turystycznej w dzielnicy Haje - miesci sie przy stacji metra, ktore kursuje do 2 w nocy, zawsze tam sie zatrzymuje. Nie pamietam kosztow, ale bylo to chyba ok 1600 koron za pokoj dwuosobowy - cena ze sniadaniem (sniadanie na 22 pietrze - fajny bajer) . Kolo hotelu knajpa country, czynna do 3 w nocy. Do centrum metrem ok 20 minut. W razie czego walcie na priv -wpk@jaw.pl , chetnie pomoge a nawet zalatwie rezerwacje - mam swojego czlowieka w pradze Oczko
and it's your face I'm looking for on every street...
Odpowiedz
Planuję pojechać na koncert do Pragi. Ale coœ więcej będę mógł powiedzieć dopiero na poczštku marca.
Odpowiedz
Planuję Pragę Uśmiech W lecie tanie noclegi sš w akademikach przy stadionie Strahov, ale nie wiem jak to będzie w maju. Trzeba się zorientować w necie.
Odpowiedz
Robson-uderzyłeœ z nowym wštkiem, to będziesz musiał załatwic autobus do Pragi.
Mam bilety - nawet dwa. Język
Odpowiedz
FANTASTYCZNIE!Uśmiech Ale byłaby jazda gdybyœmy faktycznie pod T-Mobile Arena zaparkowali autobusem Duży uśmiech

ps. sorry Jambi że wczoraj byłem niedostępny (szalony dzień)
Odpowiedz
witam!

ja chyba tez pojade do pragi. napiszcie, jak kupiliscie bilety?? czy mozna je zdobyc korzystajac z posrednictwa naszego ticketpro??

jestem z krakowa, jesli jest ktos z okolicy moglbym wziac swoje auto, i oczywiscie zabrac 4 chetne osoby.

pozdrawiam
Everybody's looking for somebody's arms to fall into...that's what it is
Odpowiedz
Ja probowalem kupic bilety przez ticketpro.pl i nie bylo mozliwosci zeby to zalatwic Smutny Jedynie przez strone czeska
Odpowiedz
to sie slabo staraja niestety Smutny ja kupowalem bilety na koncerty w niemczech za posrednictwem eventim.pl, ale widocznie jednym zalezy bardziej niz innym Smutny
Odpowiedz
witam ponownie!

jako ze juz koniec lutego proponuje zrobic liste pewniakow ktorzy chca jechac na koncert do pragi, bedziemy wiedziec ile nas jest - wtedy bedzie mozna pomyslec o noclegach dla grupy, transporcie itp itd etc.

pozdrawiam!
Odpowiedz
Z Gdanska na pewno jedzie 3 osoby i nie wiem co z Waldkiem?
Odpowiedz
witamy nowego kolege z krakowa
i zadamy pomocy przy organizacji zlotu ! Duży uśmiech
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Raingod@Jan 8 2008, 08:34 PM
Sluze pomoca w zalatwieniu noclegow w hotelu klasy turystycznej w dzielnicy Haje - miesci sie przy stacji metra, ktore kursuje do 2 w nocy, zawsze tam sie zatrzymuje. Nie pamietam kosztow, ale bylo to chyba ok 1600 koron za pokoj dwuosobowy - cena ze sniadaniem (sniadanie na 22 pietrze - fajny bajer) . Kolo hotelu knajpa country, czynna do 3 w nocy. Do centrum metrem ok 20 minut. W razie czego walcie na priv -wpk@jaw.pl , chetnie pomoge a nawet zalatwie rezerwacje - mam swojego czlowieka w pradze Oczko
nie sluchajcie chlopaka Język jesli praga to tylko TU taniutko integracyjnie i w samym centrum!!
tylko grzecznie mi tam!! ...beze mnie Smutny
"Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
Odpowiedz
Chetnie sluze pomoca, jesli tylko czas pozwoli, a z tym w tygodniu ciezko..

Pablosan, rozumiem ze jedziesz Ty i 2 osoby?? jak zamierzacie sie dostac do Pragi? pociag, bus, jeszcze inaczej?? Podroz samochodem z Krakowa dla czterech osob to wydatek maks 70-80 zl na glowe, wiec chyba nawet laczonymi pociagami nie wyjdzie taniej....jak pisalem wyzej, moglbym taka podroz zorganizowac....
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by seinfeld@Feb 28 2008, 02:53 AM
witam ponownie!

jako ze juz koniec lutego proponuje zrobic liste pewniakow ktorzy chca jechac na koncert do pragi, bedziemy wiedziec ile nas jest - wtedy bedzie mozna pomyslec o noclegach dla grupy, transporcie itp itd etc.

pozdrawiam!
Nie znajšc dnia ani godziny dlatego na chwilę obecnš też się deklaruuje jako pewniak Uśmiech
Odpowiedz
Naliczyłem 10 osób wybierajšcych się do Pragi oczywiœcie uwzględniajšc wszystkich którzy choćby planujš Uśmiech Jeszcze 10 i można by autobus wynajšć Uśmiech
Odpowiedz
i ja sie może wybiorę do pragi Uśmiech
Odpowiedz
Jeszcze raz -kto do Pragi Duży uśmiech
Odpowiedz
Będę też z kuzynem.
Odpowiedz