21.09.2007, 08:09
Gitas malinas
Jak nie pojadę na następny zlot, to sam się jako ukarzę (nie, nie lubię się karać
).
Jak nie pojadę na następny zlot, to sam się jako ukarzę (nie, nie lubię się karać
).
|
Zlot 2007 Kraków, Fotki I Nagrania Ze Zlotu
|
|
21.09.2007, 08:09
Gitas malinas
Jak nie pojadę na następny zlot, to sam się jako ukarzę (nie, nie lubię się karać ).
21.09.2007, 09:04
Cytat:Dziękuję MACSA, że zrobiłe to dla nas smile.gif Drogi Marcinie - wystarczy że przelesz mi swój adresiki i płyta DVD jest twoja - będziesz pierwszš gałšzka na drzewie... Cytat: Gitas malinas smile.gif Jak nie pojadę na następny zlot, to sam się jako ukarzę (nie, nie lubię się karać tongue.gif). Jak nie pojedziesz to my Cię ukarzemy dla przykładu - Punish The Monkey !!
21.09.2007, 10:23
21.09.2007, 10:39
Dziękuję.
To nie będzie gałšzka, ale KORZEŃ
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :] "Drummers have the biggest instruments... "
21.09.2007, 10:55
wintuch
22.09.2007, 01:42
Macsa - wielkie dzięki
nominuję Cię do statuetki im. Guya Fletchera w kategorii "człowiek-instytucja"
25.09.2007, 21:32
macsi a kiedy bedziesz w kraku ?? super sprawa !!!!
ps mam lepszy dzwiek z md do czesci koncertowej jakbys chcial jeszcze popracowac ps macsa jak dajesz na youtube zmien tak jak grzes opis knopfler pl - zlot ... tytul piosenki...
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------ szefu
25.09.2007, 21:35
Dzi otrzymałem DVD ze zlotu od Macsy.
Rozdysponuję go pomiędzy ekipę krakowskš oraz rozpocznę "rozwijać" gałęzie na drzewku. Nie znacie dnia ani godziny!
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :] "Drummers have the biggest instruments... "
25.09.2007, 21:39
czy to niedaleka przyszlosc ?
![]() ps macsa ale bykow narobiles w napisach
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------ szefu
25.09.2007, 23:32
Cytat:macsi a kiedy bedziesz w kraku ?? super sprawa !!!! Marti - w Kraku to dopiero około czerwca 2008 przy okazji V Jubileuszowego Zlotu Fanów Marka Knopflera Ale jeli chodzi o DVD to Howard ma was zaopatrzyć Krakowiaków... Cytat:ps mam lepszy dzwiek z md do czesci koncertowej jakbys chcial jeszcze popracowac Prosiłem Cię o to jakie dwa miesišce temu - przed rozpoczęciem pracy nad DVD, podobnie zresztš jak Grzesia o wizję z drugiej kamery. Niestety bez echa...A szkoda bo relacja mogła być pięć razy lepsza. Projekt zakończony, a jak wyszło oceńcie sami... Cytat:ps macsa ale bykow narobiles w napisach biggrin.gif Dobra - mój błšd - zaufałem jakiej stronie internetowej bo nie miałem czasu na przepisywanie z ksišżeczki dołšczonej do płyty. Ale to tylko dwa utwory więc jako przeżyjesz Marcinku...Więcej nie będzie. Cytat:ps macsa jak dajesz na youtube zmien tak jak grzes opis Na Youtube dałem tylko po to aby was zainteresować wydawnictwem - jeli masz ochotę możesz sam wstawić Marti. P.S. Czy znajdzie się jaki grafik i zrobi okładkę ?
26.09.2007, 21:11
Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Sep 25 2007, 09:39 PMPłytka jest u mnie ![]() Skopiuję u kolegi (nie mam nagrywarki) dwie DVD dla kogo z Polski, rozpoczynajšc w ten sposób rozwój drzewka... Zainteresowane osoby z Krakowa - proszone sš o napisanie maila do mnie w tej sprawie - howard@knopfler.pl Pozdrawiam!
26.09.2007, 21:16
MACSA, chciałbym Ci bardzo podziękować.
Wreszcie znalazł się kto, kto doprowadził do końca sprawę nagrania ze zlotu ![]() Powięcił się... Cieszy mnie to ogromnie, zwłaszcza, że film jest niesamowity. Przechodziły mnie dreszcze jak to oglšdałem. I słuchałem. Szczerze. I to zakończenie! Ech... Super rodzina z nas! ![]() Wspaniale zmontowane dzieło, podpisane, okraszone tekstami, pomysłowoć! Doceniam to co udało się zrobić w te wakacje Macsa ![]() Dziękuję za tę pracę.
26.09.2007, 21:40
Mac S.A. - dziekuję Tobie. Jestem tak niezmiernie zaskoczony ta niespodziankš.
Ty to potrafisz niespodzinki sprawiać. Nie wiem ,nie wiem co napisać i jakich uzyć słów podziekowalnych. Zapylam oglšdać.
We are the sultans of swing...
26.09.2007, 21:58
Jeszcze tego nie widzialem, ale na prawde podziwiam ludzi takich jak Maciek, ktorzy tak poswiecaja sie nie tylko dla sprawy, ale i dla innych.
You do what you want to
You go your own sweet way...
30.09.2007, 22:32
W pištek otrzymałem płytę ze zdjęciami i filmami zrobionymi przez Pawła (Klimata) dokumentujšcymi nasze poczynania na zlocie. Zdjęcia rewelacyjne, filmiki nie mniej - jest rejestracja prób zespołu oraz dżemu prowadzonego przez Beta i Zbyszka ( Mela ).
Zdjęcia już ładnie umieszczone w internecie, filmiki w najbliższym czasie... Galerię znajdziecie tutaj : http://users.finemedia.pl/macsa/ZlotKlimat/index.html lub tutaj: http://macsa.cba.pl/ZlotKlimat/index.html Tutaj kilka zajawek : ![]() ![]() ![]()
01.10.2007, 00:11
Zdjęcia w wietnym "klimacie", ale nie ma się czemu dziwić - wszak zrobione przez KLIMATA.
We are the sultans of swing...
08.10.2007, 19:12
Na probę Agi vel Ptysia na Chomika wrzuciłem zdjęcia ze zlotu zrobione przez Pawła vel Klimat w oryginalnej rozdzielczoci. Dorzuciłem także tych kilka zdjęć nie dopuszczonych przez cenzurę...
08.10.2007, 20:44
Cytat:Originally posted by macsa@Oct 8 2007, 06:12 PMdzięki już cišgam.. trochę to potrwa, ale co tam
08.10.2007, 20:47
Cytat:Originally posted by Andrzej@Sep 26 2007, 08:40 PMteż jestem szczęliwym posiadaczem płytki ze zlotu... po prostu WIELKIE DZIĘKI jak kto chce, to z chęciš przekaże dalej...
10.10.2007, 17:05
Też dzi odebrałem płytke ze zlotu
Wielkie zaskoczenie nie spodziewałem się. Podziękowania kieruję do Howarda
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Zlot 2007 - Przygotowania - Diary | MARTINEZ | 151 | 208,907 |
06.05.2008, 15:58 Ostatni post: HOWARD |