Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zlot 2007 - Przygotowania - Diary
Czy przewidziane jest jakies jam session? Bo nie wiem czy brac gitare czy nie.

Ps: w piatek mam ostatni egz - zaraz przed zlotem. trzymajcie kciuki zeby bylo za co pic Oczko
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by grzes+Jun 13 2007, 12:17 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (grzes @ Jun 13 2007, 12:17 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-bond@Jun 13 2007, 12:09 PM
czeœć, jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie to chciałem potwierdzić przybycie swojej mało-znaczšcej i nikomu-bliżej-nie-znanej-osoby oraz niezrzeszonego kumpla
poza tym jeszcze małe głupie pytanko Oczko ponieważ to mój pierwszy zlot czy obowišzuje jakieœ hasło typu ...żyrafy wchodš do szafy... ?? czy po prostu wchodzi się, mówi się czeœć, nazywam się tak a tak, piję od 16 lat/słucham MK od 20lat i zamawia pyfko??

ps. co z pomysłem pištkowej akustycznej częœci na błoniach??
drżšc z podniety pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna Duży uśmiech
zadnych haseł

czwartek - pištek to czas goršcych przygotowań - dla krakowskiej ekipy Uśmiech [/b][/quote]
dzięki - przyjšłem
Odpowiedz
Trzymamy, a ja to podwójnie. W pištek oblewamy Twój egzamin, mojš zdanš sesję i jeszcze coœ, co będziemy i na zlocie oblewać. Shine on!
Miejscóweczki kupione Uśmiech
Odpowiedz
Tylko Kochana ich nie zgub albo gdzies skutecznie nie schowaj bo ostatnio cos masz do tego talent Oczko
You do what you want to
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Per-Aa@Jun 1 2007, 05:49 PM
bo ten golas lysy z patyczkami tylko studiuje w Grodzie Kraka
Studia skończone ponad pół roku temu, gdzieœ Ty był? Duży uśmiech

A tak w ogóle to.. nie wiem czy płakać z tego powodu, czy się œmiać
Język
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Witam

Pablosan wyrusza z Gdyni w sobotę o 9.06, wagon 11, miejsce 36, zapraszam do dosiadania sie w Wa-wie:-) i innych miejscach Uśmiech Przyjazd do Krakowa o 16.50
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
to moze dla rozgrzewki jakis jammik o 15stej na rozpoczecie zlotu ?

bondziu ...
kto bedzie w piatek to pomoze nam w przygotowaniach w knajpce
kolo 15 zaczynamy proby i takie tam... jak masz czas to zapraszam

w sobote wlasciwie kolo 14stej z tym ze chyba przesuniemy wszystko pod pablosana i kto tam jeszcze po 16 przyjedzie ( czemu on wlasciwie nie przyjezdza w piatek nigdy ?Uśmiech)) i koncerty zaczniemy o 18stej 19stej

ps czy majkel i bluegrass beda w koncu grac ?

jak cos to dzwonic pod nr dyzurne.. np moj 602 156 802

grzesiek nie uda sie zrobic live streamu ? dla tych co nie beda
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Jun 14 2007, 12:29 PM

bondziu ...

w sobote wlasciwie kolo 14stej z tym ze chyba przesuniemy wszystko pod pablosana i kto tam jeszcze po 16 przyjedzie ( czemu on wlasciwie nie przyjezdza w piatek nigdy ?Uśmiech)) i koncerty zaczniemy o 18stej 19stej

dzięki marcinku za zaproszenie
strasznie mi się miło zrobiło - ochota jest ale nie dam rady żona w pištek wyjeżdża "służbowo" i zostaję z dzieciamy - ale postaram się być ciut przed 15 w sobotę - pocišg przyjeżdża 14.26 - najpóżniej 16.30 następnym pocišgiem
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Jun 14 2007, 11:29 AM
...jakis jammik o 15stej na rozpoczecie zlotu ?
niestety jamm'ika nie bedzie Język bo mu sie najstarszy starzem kumpel zeni... :wacko: jeszcze z podstawowej... niestety tracimy kolege... ^_^

byc moze z niektorymi uda sie spotkac na genesis... /przy okazji: jesli ktos na genesis jedzie lub moglby jechac przez radom niech daje pilnie znaki dymne!/ praca dokucza i pomoglby szybki transporter moze byc lekko opancerzony Szczęśliwy
po genesis szybko do pracy a po pracy patti smith in poznan Oczko co na to ekipa poznanska? pozdraw_jamm Uśmiech
&quot;Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę.&quot; Zappa
...podzielam...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Jun 14 2007, 12:29 PM

bondziu ...

trudno ocenić czy live stream jest do zrobienia...

majkela nie bedzie

bluegrass - nie wiem?
Odpowiedz
My mamy wagon 11, miejsca: 56, 54, 58, 52.

Zbiórka o 13.30 pod MCDonaldem w podziemiach Centralnego.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Trissi@Jun 14 2007, 03:32 PM
My mamy wagon 11, miejsca: 56, 54, 58, 52.

Zbiórka o 13.30 pod MCDonaldem w podziemiach Centralnego.
Jedna z tych miejscówek dzięki Trissi jest moja. Poblosan jedziemy zatem w jednym wagonie.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by jamm+Jun 14 2007, 12:19 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jamm @ Jun 14 2007, 12:19 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MARTINEZ@Jun 14 2007, 11:29 AM
...jakis jammik o 15stej na rozpoczecie zlotu ?
niestety jamm'ika nie bedzie Język bo mu sie najstarszy starzem kumpel zeni... :wacko: jeszcze z podstawowej... niestety tracimy kolege... ^_^

byc moze z niektorymi uda sie spotkac na genesis... /przy okazji: jesli ktos na genesis jedzie lub moglby jechac przez radom niech daje pilnie znaki dymne!/ praca dokucza i pomoglby szybki transporter moze byc lekko opancerzony Szczęśliwy
po genesis szybko do pracy a po pracy patti smith in poznan Oczko co na to ekipa poznanska? pozdraw_jamm Uśmiech [/b][/quote]
Jamm!!!!!!!
Ja będę na Genesis. Sektor 32 rzšd 6. Ale przez Radom nie jadę Duży uśmiech
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Marti jamm'em to sie raczej konczy wystep a nie zaczyna Język To jak w koncu, jest takie cos w planach czy nie? Uśmiech
You do what you want to
Odpowiedz
Ale fajne urodziny mi się szykujš Duży uśmiech
Odpowiedz
Czołem Markomaniacy. Jedzie ktoœ z Wrocka jutro w stronę Kraka a dokładniej na Brackš 4 ?
Duży uśmiech
Odpowiedz
Czołem Klimat - wysłałem Ci PW

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Niestety nie pojawię się na zlocie Smutny Problem niezależny ode mnie, dowiedziałem się dziœ rano dopiero. Bawcie się dobrze...
Odpowiedz
bet... jak sie nie chcesz przemeczac to mozesz na mojej drugiej pograc
zakupilem do prob wprawdzie nic specjalnego i bardzo tania ale gra ok

http://www.ultimate-guitar.com/reviews/ele...nior/index.html
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
Mnie też znowu niestety nie będzie na zlocie... Może w przyszłym roku się uda...udanej zabawy do samego rana życzę!
Odpowiedz