03.06.2007, 19:10
nie mogę się doczekać
|
Zlot 2007 - Przygotowania - Diary
|
|
03.06.2007, 19:10
nie mogę się doczekać
06.06.2007, 19:58
Ja chyba jednak się nie wyrobię na ten pocišg o 13:30, więc będę zapewne trochę póniej. No ale chyba sie załapie, skoro zlot ma trwać podobno do rana. Mam tylko nadzieje ze jako trafie do tego pubu, bo dawno nie byłem w Krakowie.
08.06.2007, 14:41
Nie wiem dlaczego ale nie mogę nadać prywatnych postów z Forum do poszczególnych osób. Zatem piszę tu oficjalnie.
Trissi - bardzo dziekuję za wykupienie miejscówki na trasie W-wa Kraków. To cieszšce, że ludzie młodzi ciagle pamiętajš, że należy ustapić miejsca ludziom starszym(tu chodzi o mnie). Tym pocišgiem ma jechać z Gdańska Pablosan i Jambore, a z W-wy Ania,BET,Ptysia,Crystal(jak zdšrzy). Po drodze z Poznania zabieram naszego Barcia a Mikołaj jest już chyba w Kraku. Także trochę nas będzie. Pocišg wyjeżdza z W-wy o 14,00, a nie jak pisałem o 13,30. Zatem Crystal może zdšżysz Aniu i pozostali w sprawach miejscówek pytajcie Trissi, ona czeka na Wasze hasło. No to jeszcze tydzień.
We are the sultans of swing...
08.06.2007, 16:52
oki dołki
pytam więc Trissi- który to wagon? postaram się jechać w tym samym ![]() p.s. Robert- będziesz?
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
08.06.2007, 20:26
Crystal ale nie spoznij sie na blok koncertowy
![]() Andrzej przycisnij Jamboreego zeby przywiozl w koncu dvd z poprzedniego zlotu zreszta ty tez masz chyba jakies nagranie z ktoregos zlotu bo narazie brakuje dwoch ![]() ps my juz sie nie mozemy doczekac urodzinowego zlotu w sopocie
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------ szefu
08.06.2007, 22:39
Andrzeju, nie zapominaj o mnie! Jak się uda to razem z Pablosanem i Jambore przybędziemy jeszcze my, tzn moja Narzeczonka i ja... Pablo, jedziesz z Gdyni? O której wyjazd, który pocišg?
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba </span></span></span>
09.06.2007, 17:53
Nie zapomniałem Kubusiu, tylko tak sobie pamietam,że z Twojego ostatniego posta wynikało ,że wyjeżdzasz do Hiszpanii i mylałem ,że raczej z tamtego kierunku do nas dolecisz. Wychodzi zatem ,że zajmiemy wszysrkie miejsca siedzšce w pocišgu.
09.06.2007, 18:37
Czy kto przewiduje jakie konkursy? Mam ze dwa fanty na nagrody...
09.06.2007, 19:50
Hm, ja również nie mogę wysłać PW :/
Marti, nawišzujšc do twojej wiadomoci: wczeniej - to znaczy kiedy dokładnie?
10.06.2007, 22:23
Powoli zaczyna kształtować się możliwoć, że i ja z mojš drugš połówkš pojawię się na zlocie.
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
11.06.2007, 20:53
Yes! Yes! Yes!
własnie sie dowiedziałem, że mogę być na Zlocie- szczęliwie się terminy poprzestawiały do zobaczenia !!!
11.06.2007, 21:36
Tez bede ale niestety nie moge jechac y wami tym pociagiem, yajade y innej strony.
P.s. Witam wszystkich po przerwie i przepraszam wiele osob za brak odzewu.
12.06.2007, 00:00
hejka
a ja włanie wróciłam z Barcy... i już szykuję się na zlot B) z takich ciekawszych info - hiszpańskie linie clickair grajš w czasie lotu płytę MK&EH :wub: Dzi jš wysłuchałam 3 razy podczas całego lotu... kołujemy do startu a tu z głonika zapodajš Love&Happiness
12.06.2007, 13:27
Ja juz na 100% wiem ze jestem na zlocie,(moj wspanialy kolega zgodzil sie zastapic mnie na sluzbie
)Ciesze sie niezmiernie ze znowu spotkam te nasza "Knopflerowa" rodzinke. Do zobaczenia w sobote
Money for nothing and chicks for free
F I R E M A N 998[COLOR=red]
12.06.2007, 14:46
Andrzeju wysłałam Ci maila i proszę o szybki kontakt
PW co mi nie działajš :/Ja i Bet zamierzamy jechac 14.05 ex z W-wy Cen - 16.50 Kraków Główny. Ex jedzie tyle samo co IC, a jest o 15zł tańszy, dla studentów to sporo ![]() Jak chcielicie jechać IC o 13.30 jak takiego nie ma? Do Krakowa IC jest o 12.05. A potem ten Expres o 14.05.
12.06.2007, 19:25
Trissi dostałem smsa. Proszę wykup dla mnie miejscówkę na 14,05 (bilet kupiłem juz na trasie Frankfurt Kraków przez Warszawę). Zgodnie z umowš jadę z Wami . Bedzie mi bardzo miło. Do zobaczenia w W-wie. Juz nie moge się doczekac.
12.06.2007, 22:31
Witam
Zamierzam wskoczyć w Gdyni do expresu do Krakowa o 9.06 w sobotę oczywicie
A long time ago came a man on a track...
12.06.2007, 23:49
Witajcie, bałem się Wam to napisać ale niestety nie pojawimy się w Krakowie w tym roku. Plany z Hiszpaniš nie wypaliły, w tej chwili trzeba zbierać fundusze na II rok, poza tym pojawiły się też problemy rodzinne wymagajšce ode mnie powięcenia sporo czasu najbliższym...
Bardzo mi przykro z tego powodu, żałuję niezmiernie ale nie dam rady pewnych spraw przeskoczyć... Nie było mnie na I i II Zlocie - nie wiedziałem o Waszym istnieniu, nie było mnie na III Zlocie - Matury i wybór studiów. Bardzo zależało mi, by być w tym roku - nie udało się... Bšdcie pewni, że wypijemy w ten wieczór 16 czerwca, Wam na zdrowie i za wspólne spotkanie za rok, jakie markowe, dobre piwko lub lampkę wina ( mylę o Oli ) lub co w moim przypadku bardziej prawdopodobne, mojš ulubionš kombinację - amerykańska/kanadyjska Whisky z Colš ( tutaj bardzo dziękuję Ptysi i mojej Ukochanej za wyjštkowo miły gest podczas Zlotu Urodzinowego w Sopocie w Daily Blues Club... )... No co będę ukrywał, kupiły mi Jack'a Danielsa z Colš o północy ( przełom Marka i moich urodzin )... Dziękuje Wam raz jeszcze!! Pozostaje mi pozdrowić Was bardzo serdecznie i życzyć wybitnie udanego wieczoru w Krakowie, wietnej zabawy i jeszcze lepszych wspomnień a ja... ...ja będę na Was czekał na Forum...
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba </span></span></span>
13.06.2007, 12:09
czeć, jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie to chciałem potwierdzić przybycie swojej mało-znaczšcej i nikomu-bliżej-nie-znanej-osoby oraz niezrzeszonego kumpla
poza tym jeszcze małe głupie pytanko ponieważ to mój pierwszy zlot czy obowišzuje jakie hasło typu ...żyrafy wchodš do szafy... ?? czy po prostu wchodzi się, mówi się czeć, nazywam się tak a tak, piję od 16 lat/słucham MK od 20lat i zamawia pyfko??ps. co z pomysłem pištkowej akustycznej częci na błoniach?? drżšc z podniety pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna
13.06.2007, 12:17
Cytat:Originally posted by bond@Jun 13 2007, 12:09 PMzadnych haseł czwartek - pištek to czas goršcych przygotowań - dla krakowskiej ekipy
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Zlot 2007 Kraków, Fotki I Nagrania Ze Zlotu | MARTINEZ | 84 | 108,276 |
05.11.2007, 00:54 Ostatni post: Michal |
|
| Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia | HOWARD | 73 | 94,188 |
05.07.2007, 23:33 Ostatni post: snake |
|