Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zlot 2007 - Przygotowania - Diary
Cytat:Originally posted by koobaa@Mar 23 2007, 12:16 AM
What It Is!
(...)there's a chink of light, burning wick, there's a lantern in the tower(...)

Zgadłem? Uśmiech
Zgadłeœ Koobaa, chodziło o "What it is"
można by jeszcze dodać
"...The moon shines down upon it all..."
Uśmiech

Ze swojej strony mam wielkš proœbę do chłopaków z Krakowa
pogódŸcie się
Odpowiedz
czy pewni jestescie co do 16. czerwca ?

nie wiem czy dam rade sie wyrobic - musialbym byc tydzien wczesniej a nie zlapie samolotu na ten tydzien przed 16. gdyz mam kilka szkolen wtedy :/

nie dalo by sia na przyklad 23. ? albo nawet 30. ?
Odpowiedz
jak dla mnie- to daloby sie bez problemu Uśmiech
bo nie zamowilam jeszcze biletu Oczko
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
BšdŸmy szczerzy: nie ma takiego terminu żeby wszystkim pasowało. Albo egzamin, albo praca, albo inne sprawy i tak co roku. Takie życie. Trzeba się pogodzić z tym, że 100% frekfencji nie będzie i każdego z nas może braknšć z różnych przyczyn.
W 2008 też będzie zlot.
Odpowiedz
Hmm, cieszę się, że będę w czerwcu na IV już zlocie.

Powiem Wam, że też miałem każdego terminu (gdy był Zlot) egzaminy (wcale nie proste), pracę, i inne obowišzki. Jednakże robiłem tak, że się udawało.
Za każdym razem.
Trzeba było - pamiętam jak dziœ - zacisnšć zęby i uczyć się dużo wczeœniej niż to miałem w zwyczaju, pracować w nieludzkich godzinach dnia..
Co tu dużo mówić. Sš osoby na forum, które co roku sš OBECNE, a nie mieszkajš w Krakowie. Nie mieszkajš nawet pod Krakowem. I dajš radę.
Jak to mówi mój tata: jak się chce, to się może (tak, tak, wiem, zaraz zostanę za to zganiony, że jednak sš sytuacje wyjštkowe..)
I owszem. Sš sytuacje wyjštkowe: problemy zdrowotne, własny œlub Uśmiech
Ale to znowu nie przydarza się co miesišc.. (i bardzo dobrze! )
Także, zewrzyjcie szyki, wzmocnijcie swojš wiarę, i ustalcie, że tego dnia jest COŒ ważnego dla Was i przyjedŸcie.
Chyba, że ktoœ odszedł już daleko od forumowych klimatów.
Wtedy zrozumiem
B)

Pozdrawiam i wspominam na koniec, że to ważny dzień, bo możemy się RAZ do ROKU spotkać. Tylko tyle i AŻ tyle.
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Witam witam! Strasznie długo mnie tu nie było... Ale jestem i zgłaszam przedwstępnie obecnoœć: 2 osoby ( Moja Narzeczona i Jej narzeczony )... hmm... dziwnie brzmi to słowo - narzeczony? Na-rzecz/y, coœ? Przepraszam - taki mały odchył...
W takim razie, jeœli po pierwsze praca/praktyki w Hiszpanii nie wejdš w paradę ze Zlotem, po 2gie jakieœ ważne egzaminy? Sam nie wiem - to będziemy...
Fajnie byłoby się z Wami wszystkimi spotkać wreszcie w kupie, cišgle wspominam zlot Sopocki Urodzinowy - Daily Blues 12.08.2006...
Ale spokojnie, nie będę w Krakowie zawodził i kaleczył 'Je suis desole'... Język
Więc mam nadzieję, ze do zobaczenia, z życzeniami Markowych Œwišt, Markowych Królików, Zajęcy, Kurczaczków i wszelkiego Markowego drobiu ( kaczki NIE-sš Markowe ) czyli WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA ŒWIĘTA WIELKIEJ NOCY 2007 !!
Pozdrawiam!
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
Ja również bardzo mile wspominam spotkanie z Tobš i Narzeczonš (chyba tš samš). Trzymam kciuki za waszš obecnoœć i solennie obiecuję również nie œpiewać tym razem. Zdrowych radosnych i pogodnych Œwiat dla całej Braci Knopflerowej.

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Macsa, mysle ze nie powinienes sie poddac i zaspiewac Uśmiech
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by macsa@Apr 7 2007, 06:06 PM
Zdrowych radosnych i pogodnych Œwiat dla całej Braci Knopflerowej.
Skoro jesteœmy przy zyczeniach wielkanocnych to chcialbym Wam Wszystkim życzyć tylko spokoju serc i miłoœci w te dni. Reszta przyjdzie sama.

Niestety u nas Œwięta=praca. W naszym hotelu w Ballyconnell nie odpuszczš nikomu... Jestem tutaj od pierwszej połowy grudnia, ale chyba dopiero w tę nadchodzšcš Wielkanoc odczuję prawdziwš nostalgię i tęsknotę za tym wszystkim co mi jest najbliższe, a co zostawiłem za sobš. Z drugiej strony może to i dobrze, że będziemy zaprzštnięci pracš, przynajmniej nie będziemy myœleć o naszych rodzinach w Polsce i braku bliskoœci z nimi przy jednym stole...

Druga rzecz która trzyma mnie przy życiu to .... Rory Gallagher. U nas muzyk właœciwie nieznany, a tutaj bardzo ceniony. Ostatnimi dniami zabawiam się i planuję pewnš podróż. Swego czasu bodajże (mogę się mylić) BBC wyemitowała cykl programów w których Michael Pallin (ten od Monty Pythona) podšżał œladami Ernesta Hemingway'a przez wszystke zakštki na których stanęła stopa pisarza. Ja nastomiast planuję takš podróz œladami Rory'ego poczšwszy od Ballyshannon gdzie się urodził, aż po St. Oliver's Cemetery na obrzeżach Cork gdzie został pochowany. Wiem, może to głupie, ale strasznie mnie to cieszy. Uwielbiam brzmienie jego gitary, jego ciepły głos i ten klimat.... OK, nie będę Was zanudzał. Zresztš i tak muszę uciekać spać. Czekajš nas ciężkie dni.

Jeszcze raz życzę wam wszystkim i każdemu z osobna wszystkego co najlepsze.
Odpowiedz
wszystkiego dobrego i wesolych jajek Oczko
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Patique@Apr 7 2007, 11:41 PM
.... Rory Gallagher. U nas muzyk właœciwie nieznany, a tutaj bardzo ceniony.
o przepraszam bardzo... wciaz pozostaje 'u nas' i rory jest mi znany i jak najbardziej ceniony... Język rory w akcjiUśmiech a tak przy okazji... NECH ZYJE WOJTEK MANN!! Duży uśmiech to za nauke sluchania i promocjie takiego grania... niech zyja dlugasy!! Szczęśliwy
&quot;Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę.&quot; Zappa
...podzielam...
Odpowiedz
...cenzura... :wacko: Szczęśliwy

Michal gratuluje udanego przekazywania genow z kodem ac/dc Uśmiech mam nadzieje ze to bedzie Problem ChildUśmiech)))))
...jak tata Duży uśmiech -wypije za to...
&quot;Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę.&quot; Zappa
...podzielam...
Odpowiedz
No fajnie, tylko 16 czerwca to ja pracuję do 16:10, a w centrum bede najwczeœniej na 17.00, bo odrabiamy pištek zaraz po Bożym Ciele..
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
możesz wzišć zawsze urlop "na żadanie" Howardzie, poza tym kto jak kto ale Ty powinieneœ znaleŸć jakieœ kruczki prawne pozwalajšce wyjœć z pracy co najmniej o 10 rano Oczko Uśmiech Oczko
Odpowiedz
zawsze mozesz sie przeciez przeziebic
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
Od 17.00 do 5.00 to całe 12 godzin. Howard zdšżysz się zabawić.
Odpowiedz
Czołem.W tym roku musi mi wypalić zlot.I deklaruję obecnoœć.Już się Cieszę.To mój pierszy wypad do Krakowa.Pozdrawiam.
Odpowiedz
Możliwe że i ja się wybiorę Uśmiech A wybiera się ktoœ z warszawy?
A tak wogóle to witam wszystkich! Bo bardzo dawno się już nie udzielałem na forum...
Odpowiedz
Ja z Trissi bedziemy jechac z Wawy Uśmiech
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Ja rownież przesiadam(dosiadam) się w Warszawie. Z centralnego o 13,30. Pablosan rownież jedzie tym pocišgiem. Znak rozpoznawczy koszulki z MK
We are the sultans of swing...
Odpowiedz