![]() |
|
K T G C Tour 2008 - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: K T G C Tour 2008 (/showthread.php?tid=835) |
K T G C Tour 2008 - Robson - 17.05.2008 Moja dobra koleżanka jutro 18 maja będzie podziwiać MK w Edynburgu. "What It Is" zabrzmi z pełnš parš Ewa niezapomnianych wrażeń Ci życzę i aby Shangri-La było
K T G C Tour 2008 - Robson - 19.05.2008 Spróbuję namówić Ewę żeby się w końcu zarejestrowała i napisała co o wczorajszym (18V) koncercie w Edynburgu. Powiem tylko że udało się Jej zdobyć autograf od MK ktory zostawił Jej na winylowym egzemplarzu pierszej płyty DS!!! Zapytał tylko skšd jest? Ewa na to z Polski że specjalnie przyjechala Nie wiem jaka była reakcja MK. Podobno było "Secondary Waltz" :blink: ![]() ps. Ewcia dzięki że mogłem tam znów być
K T G C Tour 2008 - macsa - 19.05.2008 No nie !! Rewelacja - "Secondary Waltz" !! W końcu komu z Polski udało się zdobyć autograf Mistrza - ale szczęciara ! Robercie - musisz jš w jaki sposób namówić na relację - nie wiem jak to zrobisz ale nie widzę innej opcji !! K T G C Tour 2008 - efcia - 20.05.2008 WItam...po wielu nieudanych probach.. i intensywnemu wsparciu Robsona ;-) w koncu z sukcesem sie zalogowalam jeszcze sie nie moge otrzasnšć po wczorajszym dniu... nie wiem czy to nie byl sen..najpiekniejszy jaki kiedykolwiek dane mi było nić. Wiem że radoć z kim dzielona cieszy jeszcze bardziej, a z pewnociš nie ma lepszego miejsca w szerokim wiecie niż TO by opowiedzieć co mnie WCZORAJ spotkało a raczej KOGO dane mi bylo poznac, rozmawiać i odkrywać po raz kolejny lecz całkiem na nowo... moja fascynacja Muzykš Marka i DS rozpoczeła sie prawie dokladnie dwa lata temu...do dzis pamietam dokladmnie dzien, i godzine kiedy to gitara Marka wtargnęła do mego serca. Zagocila tam tak mocno, że podejmujšc decyzje o zmianie miejsca zamieszkania wiedzialam, ze nie ma cudniejszego miejsca pod sloncem niż Szkocja i Edynburg. I tak sie oto tu znalazlam a wczorajszy dzien był dla mnie dowodem że w zyciu nie ma przypadków i ze wszystko jest po co... a o koncercie opowiem jak moje serce sie troche uspokoi jeszcze nie udalo mi sie odpowiednio zorganizowac wszystkich zdjec i filmikow...nadrobie to wkrótce... gdyby ktos był zainteresowany moge podesłać na maila pozdr.\
K T G C Tour 2008 - Gasper - 20.05.2008 Gratuluję!! Spisz swojš relację jak najszybciej
K T G C Tour 2008 - dziadek - 20.05.2008 Witamy na forum i czeeeeekamy! K T G C Tour 2008 - Robson - 20.05.2008 Czekamy czekamy
K T G C Tour 2008 - efcia - 20.05.2008 prowizorycznie ale udalo mi sie utworzyc album z fotkami... http://picasaweb.google.com/ewaczirnia/MarkKnopfler...
K T G C Tour 2008 - Robson - 20.05.2008 Po prostu FANTASTYCZNE! Jestem pod wrażeniem I autograf na 'Jedynce' Gratulacje Ewcia
K T G C Tour 2008 - efcia - 20.05.2008 hihi....filmikow nie widziales a wiesz, ze MIALES tam byc ze mna ??? next time pozdrawiam i dzieki za pomoc
K T G C Tour 2008 - Ania_M - 20.05.2008 wietna sprawa, gratulacje zwłaszcza za autograf Któż by nie chciał być na Twoim miejscu? Jak Ci sie to udało?
K T G C Tour 2008 - jambore - 20.05.2008 Pewnie odezwa się "fachowcy"od jakoci zdjęc, ale wolałbym jedno z tych efci, niż 1000 w dobrej rozdzielczoci.Gratuluję.Załatwiła mnie na amen
K T G C Tour 2008 - efcia - 20.05.2008 dzieki jamboree nie jestem profesjonalista fotografem, ale to przeciez nie oto chodzi... i zycze KAZDEMU by choc raz w zyciu poczul to....ze spelnia sie jego najwieksze marzenie...bo ja to poczulam w niedziele...gdy podeszlam do Marka i gdy zapytal mnie skad jestem i.. gdy moglam zawiesic na honorowym miejscu pozdrawiam.
K T G C Tour 2008 - efcia - 20.05.2008 hi hi.. gdy moglam zawiesic na honorowym miejscu ....oczywiscie JEDYNKE z autografem Maestro pappa (chochliki sieciowe )
K T G C Tour 2008 - mirek - 21.05.2008 Ewcia gratulacje, cieszymy sie z Toba. trzeba powalczyc w Koln i Luxemburgu
K T G C Tour 2008 - Ania_M - 21.05.2008 No to ja na razie mogę sobie tylko o tym pomarzyć
K T G C Tour 2008 - koobaa - 22.05.2008 Wielkie gratulacje, Ewa! Witamy na Forum
K T G C Tour 2008 - anrom - 22.05.2008 Cytat:Originally posted by koobaa@Mar 18 2008, 05:18 PMI co Koobaa, teraz, już po koncercie - zadowolony? K T G C Tour 2008 - mirek - 22.05.2008 Kto zna setliste z ostatnich koncertow, sa jakies male zmiany czy tak jak bylo. jestem zaintersowany .pozdrawiam K T G C Tour 2008 - efcia - 23.05.2008 nie znam szczegolow z pozostalych koncertow, ale w Edynburgu zabrzmial Secondary Waltz Mark z nostalgia i duzym poczuciem humoru zapowiedzial ten utwor, wspminajac szkockie szkolne realia nauki tanca... przy czym, jesli mnie pamiec nie myli - mowil nie tylko o tych walczykowych treningach , ale takze o tradycyjnych ceilidh ktore kazdy Szkot musi znac pozdr.
|