![]() |
|
GET LUCKY TOUR - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: GET LUCKY TOUR (/showthread.php?tid=1202) |
GET LUCKY TOUR - adam82 - 03.09.2009 Osobiście liczę na tę nową halę w Łodzi. Kongresowa może ma i brzmienie (którego nie mają ani Spodek ani Torwar), oraz urok, ale jest mała, przec co będzie mało biletów. A co za tym idzie będzie drożej. GET LUCKY TOUR - olaph72 - 03.09.2009 macsa napisał(a):liczyłem jednak, że przelecisz się z nami konfortowym samolocikem do Londynu Z tym komfortem to chyba przesadziłeś, Maciek.
GET LUCKY TOUR - macsa - 03.09.2009 Olafie - w porównaniu z pięciogodzinną podróżą pociągiem, która miał na myśli Robson ? GET LUCKY TOUR - koobaa - 03.09.2009 Gdzie te czasy w których wyjazd do Londynu na koncert to była prawdziwa wyprawa. 24 godziny w samochodzie lub autobusie, potem chwile nerwów w Dover czy pan urzędnik imigracyjny wpuści czy nie. Teraz to się wydaje tak odległe. Wsiadasz w samolot, który jest tańszy od autobusu i jesteś w centrum Londynu w 2 godziny. W sumie to dobrze, że tak jest. Ale tamte wyprawy okupione znacznie większym wysiłkiem mają w sobie coś takiego nostalgicznego czego trochę mi brakuje w dzisiejszym "łatwym" świecie. To trochę podobne do zbierania bootlegów za dawnych lat, kiedy płaciło się za nie ciężkie pieniądze a teraz można mieć największe skarby za jednym kliknięciem. Lepiej? Niby tak! Tylko jakoś o wiele mniej sentymentalnie. Ale kto dzisiaj jest sentymentalny...?
GET LUCKY TOUR - Robson - 03.09.2009 Wydaje mi się że to proces nieodwaracalny i będzie jeszcze mniej sentymentalnie ale doskonale wiem o co Ci chodzi Kuba bo mam tak samo. GET LUCKY TOUR - ania - 03.09.2009 koobaa...this is all the heaven we've got, right here where we are, in our shangri-la...
GET LUCKY TOUR - Ania_M - 03.09.2009 Z tego, co zrozumiałam, daty wszystkich koncertów będą uzupełniane w ciągu kolejnego miesiąca, więc liczę na to i głęboko wierzę, że Polska jeszcze się pojawi... I obym się nie pomyliła, tego życzę i sobie i Wam
GET LUCKY TOUR - Andrzej - 03.09.2009 koobaa napisał(a):Gdzie te czasy w których wyjazd do Londynu na koncert to była prawdziwa wyprawa. 24 godziny w samochodzie lub autobusie, potem chwile nerwów w Dover czy pan urzędnik imigracyjny wpuści czy nie. Kiedyś na Forum poruszano już ten wątek, że my "starsi" forumowicze, którzy wyrażnie zaniżają średnią wieku na tym Forum, ciągle podkreślamy , a że to kiedyś..... to było bardziej nostalgicznie, sentymentalnie itd. Wtedy było fajnie , dlatego tak czesto wracamy do tamtych chwil, ale teraz Cooba tez jest fajnie. P.S. Ja jestem sentymentalny. GET LUCKY TOUR - Andrzej - 03.09.2009 ania napisał(a):Wacku pozwole sobie na adnotacje punktu 2go ANIU!!!!!!!!! do malej czarnej u Angeluccich dokładam szarlotkę spod samiuśkich Tater. GET LUCKY TOUR - koobaa - 04.09.2009 ania napisał(a):koobaa...this is all the heaven we've got, right here where we are, in our shangri-la... ...If heaven's like this Well, that's OK with me Where the living is fine And living is free If heaven's like this Well, then here's where I'll be On the edge of the field On the edge of the world Before gas and TV... ![]() GET LUCKY TOUR - Robson - 04.09.2009 Zaiste! A teraz czekamy na sam utwór Kuba nieprawdaż? GET LUCKY TOUR - koobaa - 04.09.2009 Teksty na tym nowym albumie są niesamowite... Nie wyobrażam sobie by mogło być inaczej z muzyką. PS. Ostatni raz się z tym czekaniem męczę. Tak się już nie da w tych czasach. Musieli by nas poodłączać od netu, radia i TV. Żeby było jak w "Before gas and TV"
GET LUCKY TOUR - Robson - 04.09.2009 Dobrze powiedziane Ale słyszałeś już Kuba ten kawałek? Ja zaliczylem oficjalną trójkę i do 12 września ani nuty więcej
GET LUCKY TOUR - macsa - 04.09.2009 Czyżby to już okrągłe 270 ? GET LUCKY TOUR - Igor23 - 04.09.2009 269,5 GET LUCKY TOUR - Robson - 05.09.2009 To ja może rozopocznę odliczanie do Pragi
GET LUCKY TOUR - seska - 12.09.2009 Pojawiły sie daty zza Oceanu
GET LUCKY TOUR - numitor - 13.09.2009 koobaa napisał(a):Teksty na tym nowym albumie są niesamowite... Nie wyobrażam sobie by mogło być inaczej z muzyką. Tak, tekstowo to najlepszy album MK. Zdecydowanie. GET LUCKY TOUR - Robson - 13.09.2009 Za każdym razem tak mówimy kiedy ukazuje się nowa płyta Ale rzeczywiście te opowieści są zajmujące i dla mnie w wielu momentach bardzo nostalgiczne.
GET LUCKY TOUR - filipk91 - 13.09.2009 Jutro wszyscy tłumnie idziemy do empików, nieempików po bilety? |