![]() |
|
GET LUCKY TOUR - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: GET LUCKY TOUR (/showthread.php?tid=1202) |
GET LUCKY TOUR - jambore - 24.08.2009 Andrzej napisał(a):Dołączam do ekipy londyńskiej na 1.06. Dzieki Macsa za bilet. Jesteś jak zwykle nieoceniony. Taka ekipa, nie mógł bym sobie darować. NO !!! GET LUCKY TOUR - mirek - 24.08.2009 oj moje owieczki i baranki abym was w londynie nie pogubil albo wy mnie
GET LUCKY TOUR - anrom - 26.08.2009 Przerywając moje milczenie na forum pragnę oświadczyć, że właśnie rozpocząłem starania o bilet(y) na koncert w RAH! Jak tylko będę miał konkrety, dam znać. GET LUCKY TOUR - mirek - 26.08.2009 z tego co patrzylem sa jeszcze na wtorek ![]() pozdrawiam Anrom powodznia w szkaniu GET LUCKY TOUR - macsa - 26.08.2009 Kombinuj Romku, kombinuj - nie widze tej eskapady bez Ciebie !! GET LUCKY TOUR - ania - 26.08.2009 Mirek, ja sobie sprawdzam codziennie 3go czerwca i sa jeszcze bilety. Czy moze cos zle sprawdzam??? GET LUCKY TOUR - mirek - 26.08.2009 mpga byc Aniu ale znikaja z dnia na dzien, zrezszta kazdego dnia coraz mnie a i gorsze miejscowki GET LUCKY TOUR - macsa - 26.08.2009 Mirek ma oczywistą rację - na 1 czerwca miejsc na przeciwko sceny została już garstka... Obawiam się że na 3 czerwca jest jeszcze gorzej... GET LUCKY TOUR - wAcEk - 26.08.2009 Bardzo budujace jest zainteresowanie koncertami w RAH. Nie przypuszczalem ze uda nam sie zorganizowac tak silna grupe, a mam nadzieje ze to jeszcze nie wszyscy Z czasem, bedzie tez bedzie mozna pomyslec nad logistyka calem wyprawy. Moze najlepiej w momencie jak juz zdecyduja sie wszyscy jeszcze niezdecydowani i ujawnia wszyscy sczesliwi posiadacze biletow. Znajac konkretne liczbe osob reflektujaca na wspolna podroz i np. zakwaterowanie, latwiej bedzie myslec nad konkretnymi rozwiazaniami. Co prawda to jeszcze 279 dni (zawsze mozna upewnic sie u Igora) ale mam nadzieje, ze ani sie obejrzymy jak bedziemy wspolnie wchodzili do Royal Albert Hall Wspaniale !!pozdrawiam W. GET LUCKY TOUR - BET - 26.08.2009 BET i Ojciec BETa melduja sie na pokladzie voyagera RAH Jambore - dzieki wielkie Bracie!
GET LUCKY TOUR - Igor23 - 26.08.2009 279 dni
GET LUCKY TOUR - ania - 26.08.2009 Macsa nie szukam miejsc naprzeciwko sceny tylko dwóch z boczku Najgorsze jest to, że muszę jeszcze trochę poczekać z ich kupnem Ale cieszę się, że ekipa jest już gotowa na 1go czerwca!!! To dopiero będzie noc! GET LUCKY TOUR - Andrzej - 26.08.2009 Ania , a co Ty tam kombinujesz z tym trzecim czerwca? Czy mam rozumieć,że to kolejny Twój koncert zaraz po pierwszym czerwca? GET LUCKY TOUR - BET - 26.08.2009 Szykujemy jakis banerek? :> GET LUCKY TOUR - anrom - 27.08.2009 Bilety kupione, czekam na potwierdzenie Section: Rear Circle Seats No(s): 120, 121 GET LUCKY TOUR - mirek - 27.08.2009 swietnie jest nas coraz wiecej, Ania dopisuj sie, kurcze moze jakie koszulki trzeb zrobic na RAH specjalne dla nas
GET LUCKY TOUR - macsa - 27.08.2009 ania napisał(a):Macsa nie szukam miejsc naprzeciwko sceny tylko dwóch z boczku Coś ta Ania znowu kombinuje... GET LUCKY TOUR - ania - 27.08.2009 ...skadze znowu chce kupic bilet na 3go czerwca, ale najpierw musze zalatwic sprawy w Krakowie... zreszta wszystkie szczegoly obgadamy we Wroclawiu jak nie macie innych planow na 11 tudziez 12 wrzesnia
GET LUCKY TOUR - kuba1313 - 29.08.2009 Circle U 3 Price Each: £40.00 Section: Front Circle Seats No(s): 100 oczywiście 1 czerwca )jedziemy razem GET LUCKY TOUR - macsa - 29.08.2009 Pięknie Bartku !! Bardzo się cieszę ![]() P.S. Igor - jak tam dzisiaj ? 276 ? |