![]() |
|
GET LUCKY TOUR - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: GET LUCKY TOUR (/showthread.php?tid=1202) |
GET LUCKY TOUR - seinfeld - 05.07.2010 budapeszt, 4 lipca 1. Border River 2. What It Is 3. Sailing To Philadelphia 4. Coyote 5. Prairie Wedding 6. Hill Farmer's Blues 7. Romeo & Juliet 8. Sultans Of Swing band introduction 9. Done With Bonaparte 10. Marbletown 11. Speedway At Nazareth 12. Telegraph Road 13. Brothers In Arms 14. So Far Away 15. Piper To The End GET LUCKY TOUR - Robson - 05.07.2010 Odniosłem takie wrażenie jakby im sie troche spieszyło. A po "So Far Away" powoli traciłem nadzieje na Pipera> Na pewno słyszeliście że mieli klopoty ze startem z Wrocka> No i prosze dzień później szesnaście kawałków> GET LUCKY TOUR - Home Boy - 05.07.2010 No i zagrali "Get lucky", a u nas nie. To jest niesprawiedliwe
GET LUCKY TOUR - arkady1976 - 05.07.2010 Też odniosłem takie wrażenie, że gdyby nie ta "klimatyzacja" zagraliby 16 - mogłoby wtedy być Get Lucky, choć osobiście chciałbym usłyszeć The Fish and the bird. GET LUCKY TOUR - Robson - 05.07.2010 Przed Markiem byl mały czarny wiatraczek i po nim najmniej można bylo zaobserwować oznaki zmeczenia ale nie wiem czy zauwazyliscie bardzo czesto wycierał lewą dłoń o spodnie. No bylo upalnie gryf gitary pewnie śliski do potęgi. GET LUCKY TOUR - aaadam - 05.07.2010 Też mi się wydaje, że się spieszyli. Nawet oczekiwanie na bis było krótkie jak nigdy. GET LUCKY TOUR - Robson - 06.07.2010 W kraju swoich przodków Mark zagrał identyczny set co u nas> GET LUCKY TOUR - mirek - 07.07.2010 Chyba uda sie Würzburg wszystko na dobrej drodze
GET LUCKY TOUR - Robson - 07.07.2010 Mirku 9 czy 10? Trzymam kciuki za powodzenie akcji
GET LUCKY TOUR - mirek - 07.07.2010 Robson jesli pojade a wszystko na to wkszuje (zalatwiam bilety)to niestety bedzie nie 10 ale 9 . Naprawde jestem chory. Na ebayu walcze o bilety a jesli nie to jeszcze mam jedna stronke, troche taniej
GET LUCKY TOUR - mirek - 07.07.2010 Mialem nie mowic ale radosc mnie rozpiera bo udalo mi sie zalatwic zastepstwo a z biletami nie bede mial problemu
GET LUCKY TOUR - wAcEk - 07.07.2010 Gratuluje!! 1. Kolejnej okazji do przezycia nowych wspanialych emocji 2. Pobicia wlasnego rekordu ![]() I dziekuje ze zechciales sie ta radoscia podzielic z nami. Ciesze sie Twoim szczesciem oraz swoim nadal jeszcze zywym po koncercie we Wrocławiu pozdrawiam W. GET LUCKY TOUR - Robson - 07.07.2010 Wspaniały wynik! Szczerze gratuluje Mirku I tak jak rozmawialiśmy po wakacjach robimy podsumowanie na antenie Cieszę się że są tacy wariaci
GET LUCKY TOUR - mirek - 07.07.2010 Ok podsumowanie po wakcajach, jest kilku zarazonych ta choroba na tym forum, wiec byloby dobrze gdybysmy ocenili Markowy Tour w jakis sposob
GET LUCKY TOUR - Robson - 07.07.2010 Zdycydowanie tak! GET LUCKY TOUR - wAcEk - 07.07.2010 Zapowiada sie zatem rownie znakomita audycja jak ta z ostatniej soboty. Tym razem nie pozwole sobie na to zeby nie posluchac na zywo
GET LUCKY TOUR - Robson - 07.07.2010 Niestety Wacku to byla osattnia audycja przed wakacjami> Żałuje bo akurat ten niemiecki koncert na którym bedzie Mirek jest w sobote> Mozna byloby zrobic polaczenie na zywo> Cóż> GET LUCKY TOUR - jambore - 07.07.2010 Robson napisał(a):Niestety Wacku to byla osattnia audycja przed wakacjami> Żałuje bo akurat ten niemiecki koncert na którym bedzie Mirek jest w sobote> Mozna byloby zrobic polaczenie na zywo> Cóż> Ale połączenie na żywo będzie.Mam "tylko" 950 km GET LUCKY TOUR - wAcEk - 08.07.2010 Robson napisał(a):Niestety Wacku to byla osattnia audycja przed wakacjami> Żałuje bo akurat ten niemiecki koncert na którym bedzie Mirek jest w sobote> Mozna byloby zrobic polaczenie na zywo> Cóż> Piszac o oczekiwanej przeze mnie audycji mialem na mysli ta pierwsza powakacyjna
GET LUCKY TOUR - mirek - 09.07.2010 Slowo stalo sie cialem. wygralem aukcje na ebayu na bilety na Würzburg, hurra troche taniej - czekam na nie i w przyszla sobote Markowa uczta. |