Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+---- Dział: 2007 - Zlot IV (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=34)
+---- Wątek: Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia (/showthread.php?tid=655)

Strony: 1 2 3 4

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - koobaa - 19.06.2007

Może kiedyœ mi się uda Oczko. Jeœli jednak termin zlotu będzie zawsze w okolicach maja-czerwca to raczej będę mógł uczestniczyć tylko 'duchowo'. Przynajmniej na razie.

Mam pytanie - może banalne ale mnie nurtuje Oczko. Czy na zlocie słychać jakšœ innš muzykę prócz Markowej? Chodzi mi głównie o tę częœć tanecznš. Bo rozumiem, że skoro jest to Zlot Fanów Marka Knopflera to nawet tańcuje się przy dŸwiękach "Made by Knopfler"...?
Pozdrawiam Uśmiech

PS. Grzegorz, Robert ma oczywiœcie rację. Parafrazujšc pewien tytuł filmowy - wszyscy jesteœmy liderami Oczko.

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - PkaYak - 19.06.2007

No to ja też sie dołšcze do podziękowań za wspaniały zlot Duży uśmiech
Wspaniałe towarzystwo
Œwietnš muze
I genialnš impreze
Szczęśliwy

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - KLIMAT - 19.06.2007

Tak Kuba,przy częœći tanecznej leciała też muzyka typowo do potańcowania,ale Markowej też nie zbrakło.Mam na to dowód jak skczemy przy MFN i drzemy się przy refrenie Uśmiech NIe pamiętałem,że w ogóle kręciłem taki filmik i spotkało mnie miłe zaskoczenie jak zgrałem wszystko na kompa.Nic tam nie widać,ale domyœlam się kto tam się tak wydziera Uśmiech BET Uśmiech

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - BET - 19.06.2007

Tak, wszystko na mnie Język Samzes byl kochany nie lepszy - do spolki ze Zwierzakiem i Jackiem Język
PS: do dzis nie moge za glosno mowic Oczko

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - MARTINEZ - 19.06.2007

muzyka na imprezie jest ze tak powiem " w klimacie " Uśmiech
czyli rock'n rolle, twisty, boogie, bluesy
np poleciala swietna imprezowa plyta joolsa hollanda

jamboree, moze zbyszek zagra to na nastepnym zlocie ? http://www.youtube.com/watch?v=jimmTyd_adQ

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - jambore - 19.06.2007

Już to gramy!!!!
przy piwku Duży uśmiech

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - MARTINEZ - 19.06.2007

to pozostalo wam piekne solo sax z Cloudy Day j.j Uśmiech

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - PkaYak - 19.06.2007

Marti ty o piwku lepiej nie myœl bo znów cos w taxi zostawisz Duży uśmiech

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - MARTINEZ - 20.06.2007

tym razem ciebie Duży uśmiech

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - bluegrass - 21.06.2007

ja dalem ciala z przyjazdem, zapowiedzialem sie a nie udalo sie Smutny
ale na swoje uprawiedliwienie mam to ze w tym czasie akurat nagrywalem swoje pierwsze CD w Lublinie

pozdrawiam wszystkich!

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - HOWARD - 21.06.2007

Cytat:Originally posted by bluegrass@Jun 21 2007, 12:56 PM
ja dalem ciala z przyjazdem, zapowiedzialem sie a nie udalo sie Smutny
ale na swoje uprawiedliwienie mam to ze w tym czasie akurat nagrywalem swoje pierwsze CD w Lublinie

pozdrawiam wszystkich!
Szkoda, że nie mogłeœ albumu nagrywać w niedzielę, po Zlocie - byłoby Ci o wiele łatwiej Duży uśmiech

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - PkaYak - 21.06.2007

Cytat:Originally posted by HOWARD@Jun 21 2007, 01:07 PM
Szkoda, że nie mogłeœ albumu nagrywać w niedzielę, po Zlocie - byłoby Ci o wiele łatwiej Duży uśmiech
No napewno by wyszedł orginalny znaczy sex drugs and r`n`r Duży uśmiech

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - HOWARD - 21.06.2007

A tak na marginesie: czy ktoœ słuchał w czwartek przed Zlotem lub niedzielę po zlocie audycji Kaczkowskiego? Wspomniał może coœ o Zlocie? Uśmiech

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - jambore - 21.06.2007

jedi_kr, nie widziałem ciebie na brackiej !

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - ania - 22.06.2007

Cytat:Originally posted by koobaa@Jun 19 2007, 04:56 AM
Mam pytanie - może banalne ale mnie nurtuje Oczko. Czy na zlocie słychać jakšœ innš muzykę prócz Markowej? Chodzi mi głównie o tę częœć tanecznš. Bo rozumiem, że skoro jest to Zlot Fanów Marka Knopflera to nawet tańcuje się przy dŸwiękach "Made by Knopfler"...?
daje sobie glowe uciac ze tanczylam do Brothers in Arms ^_^

Andrzeju co sie odwlecze to nie uciecze! Oczko do zobaczenia w przyszlym roku!
zreszta jak juz zostalo powiedziane- zdrowie przede wszystkim!
Macku szczegolow randek nie bede zdradzac Język ale na drugiej wybralismy sie na rowery prawie, ze pod Tyniec Oczko no i na sam koniec, przysiegam, ze nie wiem co mi odbilo, ale przelecialam przez kierownice Smutny no po prostu ania disaster Smutny

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - macsa - 22.06.2007

Cytat: daje sobie glowe uciac ze tanczylam do Brothers in Arms happy.gif

Ja też nie dam sobie nic ucišć ale pamiętam jak dziœ jak darliœmy gardła przy "You And Your Friends" Duży uśmiech

Cytat:no i na sam koniec, przysiegam, ze nie wiem co mi odbilo, ale przelecialam przez kierownice sad.gif

Randka musiała być odlotowa skoro popełniłaœ lot przez kierownicę !! Szczęśliwy

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - ptysia - 22.06.2007

hEllo eVeRyOnE! ja tak na chwilkę, ale w konkretnym celu, bo chciałam BAAARDZO podziękować za SUPER zabawę! Bawiłam się po prostu WSPANIALE :wub:
Mam nadzieję, że do zobaczenia w sierpniu w o wiele większym składzie niż rok temu... że nieobecni w Krakowie będš obecni w Sopocie, a obecni pozostanš obecni i tyle Duży uśmiech
No... a teraz zabieram się za prace mgr... heh...

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - BET - 22.06.2007

To jak Ptysia, rezerwujemy juz wagonik nad morze? Uśmiech Powodzenia z magisterka - pokaz im! Uśmiech

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - macsa - 22.06.2007

Cytat: A tak na marginesie: czy ktoœ słuchał w czwartek przed Zlotem lub niedzielę po zlocie audycji Kaczkowskiego? Wspomniał może coœ o Zlocie? smile.gif

Ja słuchałem audycji czwartkowej ! Niestety Pan Piotr słowem nie wspomniał o krakowskim zlocie, jak przesłucham niedzielna to dam cynk...A dlaczego pytasz ? Zapraszałeœ może Kaczkowskiego na Brackš ??

Cytat:Mam nadzieję, że do zobaczenia w sierpniu w o wiele większym składzie niż rok temu... że nieobecni w Krakowie będš obecni w Sopocie, a obecni pozostanš obecni i tyle biggrin.gif

Œwięte słowa Ptysiu - Sopot czeka - oj Monciak też ma swój specyficzny klimat, a zaœlubiny z morzem to przeżycie, którego się długo nie zapomnia... Duży uśmiech

My też dziękujemy za obecnoœć i œwietnš zabawę, szkoda tylko, że z Wisłš nie wypaliło... :o

Trzymamy kciuki za MGR i czekamy na informacje o postepach w pisaniu pracy !! Powodziska !!

:wacko:

Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia - Jedi_Kr - 22.06.2007

Cytat:Originally posted by jambore@Jun 21 2007, 09:19 PM
jedi_kr, nie widziałem ciebie na brackiej !
To prawda. A teraz oglšdam zlotowe zdjęcia i filmiki i żałuję.
Pozdrawiam!