![]() |
|
GET LUCKY TOUR - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: GET LUCKY TOUR (/showthread.php?tid=1202) |
GET LUCKY TOUR - Raingod - 06.06.2009 Jambi, ale on do Niemiachow pojedzie a my za nim Klasyka ;D
GET LUCKY TOUR - jambore - 06.06.2009 Raingod napisał(a):Jambi, ale on do Niemiachow pojedzie a my za nim Już dawno mówiłem ,że pojedziemy autobusem
GET LUCKY TOUR - seska - 06.06.2009 jambore napisał(a):Mało istotne gdzie?Ważne żeby przyjechał, a trasa krótka i może nas braknąć na liście-o zgrozo. Ja bym się wstrzymał z wydawaniem wyroku na nasz Torwar. Bo wcale nie mamy gorszej publiki od innych krajów i fanów u nas pod dostatkiem, dlatego proponował bym w spokoju poczekać na liste bo napewno się na niej znajdziemy
GET LUCKY TOUR - mirek - 06.06.2009 Mysle ze Mark przyjedzie nad Wisle u niemcow napewno bedzie sporo koncertow wiadomo maja gdzie i za co
GET LUCKY TOUR - olaph72 - 08.06.2009 Ja z pewnością pojadę do Londynu. Po ubiegłorocznym koncercie w RAH - nie chcę już oglądać i słuchać MK w żadnej innej sali.
GET LUCKY TOUR - ania - 08.06.2009 w takim razie ja też się zmobilizuję i tym razem będę w Londynie
GET LUCKY TOUR - olaph72 - 08.06.2009 I to rozumiem.
GET LUCKY TOUR - koobaa - 09.06.2009 Olaf, a Ty zrobiłeś sobie przerwę od Kanady, czy osiadłeś na dłużej po wschodniej stronie Atlantyku? GET LUCKY TOUR - olaph72 - 09.06.2009 Kuba, mam do zamknięcia wiele spraw w Polsce (w tym sądowe), które wymagają mojej stałej obecności. Potem zaś... się zobaczy.
GET LUCKY TOUR - koobaa - 10.06.2009 Rozumiem. Kanada jest super, tylko te odległości... Tutaj wybrać się na koncert nie jest tak łatwo jak w Europie gdzie na każde 1000 km przypadają ze 4 koncerty. GET LUCKY TOUR - olaph72 - 10.06.2009 Mieszkając w Toronto, nie ma się tego problemu.
GET LUCKY TOUR - Robson - 25.06.2009 Pierwsze koncerty na 2010 rok własnie zostały ogłoszone ![]() Od 30 maja do 4 czerwca Mark Knopfler zagra w Royal Albert Hall. GET LUCKY TOUR - filipk91 - 25.06.2009 I tam się zaczyna trasa? Alleluja! nie wypadnie mi koncert w czasie matur
GET LUCKY TOUR - ania - 28.06.2009 Olaf na który byś się wybierał?
GET LUCKY TOUR - olaph72 - 28.06.2009 Najchętniej na pierwszy. Ale to się jeszcze zobaczy. GET LUCKY TOUR - mirek - 29.06.2009 tez bym sie wybral ale nie znam londynu i ang ale glowa juz pracuje podpowiedzcie cos GET LUCKY TOUR - ania - 29.06.2009 fajnie by bylo, jesli jest wiecej osob ktore planuja RAH, gdybysmy sie jakos razem skrzykneli w kupie razniej! tylko, ze tak patrze i to pewnie byloby dzien po zlocie krakowskim
GET LUCKY TOUR - mirek - 30.06.2009 no to montujmy cos ale potrzebna pomoc, bo niebylem w londynie ani szprechac po angielsku nie umiem GET LUCKY TOUR - SmokEustachy - 08.07.2009 Robson napisał(a):Serio na rynku? I to miałby być koncert biletowany? Nie obawialibyście się przypadkowego "towarzystwa"? W mordę jeża jest duża szansa że "przypadkowemu towarzystwu" się spodoba. Osób, które by poszły na Dire Straits jest mnóstwo. GET LUCKY TOUR - Ania_M - 08.07.2009 W mordę jeża, gdybyś czytał dalej, zorientowałbyś się, że chodzi o osoby, które mogłyby swoim zachowaniem popsuć atmosferę koncertu. Dlatego jeśli już wolne powietrze, to tylko za bilety - wg mnie. |