![]() |
|
GET LUCKY TOUR - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: GET LUCKY TOUR (/showthread.php?tid=1202) |
GET LUCKY TOUR - Dawid - 13.04.2010 ?? GET LUCKY TOUR - Robson - 13.04.2010 Pewną rekompensatą dla wszystkich (w tym i dla mnie) siedzących daleko od sceny mam nadzieje że będzie duży ekran (telebim?) zawieszony z tyłu sceny. Zmiany zmiany w setlistach. Cieszy "A Night In Summer Long Ago" oraz "Get Lucky" i jak dla mnie mogłyby zostać bo "Donegan's Gone" i "Done With Bonaparte" znamy na pamięć. GET LUCKY TOUR - filipk91 - 13.04.2010 JK7, gdzie masz koncert z Portland? Podziel się ![]() Tutaj link do Eugene http://tracker.knopflertk.net/torrents-details.php?id=1871 GET LUCKY TOUR - filipk91 - 13.04.2010 Wstęp od razu przypomniał Torwar A Piper To The End.. Nie wiem. Tego się nie da opisać słowami. Wydaje mi się, że jeżeli zabraknie Going Home, to Piper wynagrodzi co do taktu
GET LUCKY TOUR - mirek - 13.04.2010 "Pewną rekompensatą dla wszystkich (w tym i dla mnie) siedzących daleko od sceny mam nadzieje że będzie duży ekran (telebim?) zawieszony z tyłu sceny." chyba ze Robson przyjedziesz do frankfurtu to masz widok z 4 rzedu
GET LUCKY TOUR - Robson - 13.04.2010 O tak Ale ten telebim na pewno wożą ze sobą. Uważam ze to bardzo fajny pomysł.
GET LUCKY TOUR - mirek - 13.04.2010 no ja tez nosze brile wiec sie telebim przyda ze hoho pozdrawiam Robsona - Zdobywce Rzymu GET LUCKY TOUR - Robson - 13.04.2010 Dzięki Mirku. Jestem oczarowany Wiecznym Miastem. Nieustanny ciąg wzruszeń. I tam i tu... GET LUCKY TOUR - Robson - 14.04.2010 "Prairie Weddind" spotkał chyba podobny los co "The Trawlerman's Song". Tylko na pierwszym koncercie. Wczoraj 13 IV w Oakland wśród bisów "So Far Away" GET LUCKY TOUR - Dawid - 14.04.2010 Sułtani zupełnie bez polotu.. GET LUCKY TOUR - Robson - 15.04.2010 W Santa Rosa wraca "Prairie Wedding" zamiast "Remembrance Day" GET LUCKY TOUR - mirek - 15.04.2010 oj oj niepodoba mi sie to Robosnie ale ... zdamy sie na marka
GET LUCKY TOUR - BET - 15.04.2010 mnie tez nie remembrance, opener i piper to to na co najbardziej czekam. chociaz im wiecej z GL tym lepiej, wiec pierwszy zestaw z cleaning mi sie podobal... i get lucky live tez mogloby sie pojawic...
GET LUCKY TOUR - mirek - 16.04.2010 Tamacula 15.04 Setlista 1. Border Reiver 2. Why Aye Man 3. What It Is 4. Sailing To Philadelphia 5. Cleaning My Gun 6. Prairie Wedding 7. Hill Farmer's Blues 8. Romeo And Juliet 9. Sultans Of Swing 10. Donegan's Gone 11. Get Lucky 12. Marbletown 13. Speedway At Nazareth 14. Telegraph Road 15. Brothers In Arms 16. So Far Away 17. Piper To The End ciekwa, moze tak zostac
GET LUCKY TOUR - mirek - 16.04.2010 choc nie koniecznie zabraklo remebrance i coyota ojojoj GET LUCKY TOUR - filipk91 - 16.04.2010 Going Home już odpadło? wielka szkoda, choć Piper to kapitalne zamknięcie koncertu. Ale oba byłyby lepsze niż jedno GET LUCKY TOUR - Robson - 16.04.2010 Wyglada mi na to że "Going Home" przechodzi do historii. Chyba że jest w planie na Europe. "Piper To The End" ? Też trudno o lepsze zakończenie. GET LUCKY TOUR - filipk91 - 16.04.2010 W sumie Going Home jak ma być, to koniecznie na końcu, ale gdzie jest lepsze miejsce dla Pipera? Te dwa kawałki się chyba niestety wykluczają. Ale Piper, Going Home, taka kolejność 'od bidy' by uszła, a i byłoby miło
GET LUCKY TOUR - anrom - 16.04.2010 Można by powiedzieć, że koncert Marka Knopflera bez "Going Home" to już nie to samo. Dla mnie wersja z "Piper..." i "Going..." byłaby strzałem w dychę, no ale pewnie MK uważa inaczej. Szkoda. "Going..." był swego rodzaju kropką nad "i", po nim było już wiadomo - więcej żadnych bisów nie będzie, to koniec koncertu. "Piper..." jest póki co tylko kolejną piosenką. Ładną (jak "So far away", "If This Is Goodbye", "In The Sky") ale bez tej magii... GET LUCKY TOUR - Robson - 16.04.2010 Pełna zgoda. Jak na razie najbogatsza setlista podczas dugiego koncertu w Vancouver- 18 kawałków. |