![]() |
|
GET LUCKY TOUR - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: GET LUCKY TOUR (/showthread.php?tid=1202) |
GET LUCKY TOUR - BET - 19.02.2010 na 90% greenlines albo inny coach. na luton jest o tyle fajnie, ze wychodzisz przed terminal i masz busikow do wyboru do koloru. poniewaz my ladujemy jakos po 8 rano czasu PL (31go maja) to raczej nie pojdziemy od razu do hostelu (chyba ze zostawic...bety ).
GET LUCKY TOUR - evik - 19.02.2010 pablosan napisał(a):Drodzy Forumowicze i ja też hehe i nie Malmoe tylko Malmo z "umlałtem" a dalej na zamek do Helsinborg'a GET LUCKY TOUR - grzegorz - 19.02.2010 Ekipa krakowska (a właściwie skromny przedstawiciel) ląduje w Stansted o godz. 11:25 i bardzo prosi ekipę wrocławską, by poczekała 50 minut i pomogła logistycznie i językowo. GET LUCKY TOUR - macsa - 19.02.2010 Się zrobi ![]() Wrocław pozdrawia Kraków GET LUCKY TOUR - filipk91 - 20.02.2010 evik napisał(a):i ja też hehe i nie Malmoe tylko Malmo z "umlałtem" Malmö (alt + 0246) Ja miałem plan wybrać się do Sztokholmu, ale niestety MK nie miał tego samego planu co ja
GET LUCKY TOUR - pablosan - 20.02.2010 Wybiera się do Helsinborga, by dać koncert na zamku!!! Oby tylko nie padało
GET LUCKY TOUR - Andrzej - 02.03.2010 Melduję, że ląduje na lotnisku Stansted o godz. 10,25 - czyli 10 minut przed ekipą wrocławską i godzinke przed reprezentantem krakowskim (Grzegorzem). Aktualnie opracowuje plan przebiegu uroczystego powitania. GET LUCKY TOUR - mirek - 03.03.2010 ja laduje na Heathrow o 10.40 w poniedzialek. bede prosil o rade jak sie dostac do centrum najlpeiej najszybciej i w miare tanio pozdrawiamAndrzeju a kto mnie powita:: GET LUCKY TOUR - jambore - 03.03.2010 Andrzej napisał(a):Melduję, że ląduje na lotnisku Stansted o godz. 10,25 - czyli 10 minut przed ekipą wrocławską i godzinke przed reprezentantem krakowskim (Grzegorzem). Na mnie też poczekasz ? GET LUCKY TOUR - Robson - 04.03.2010 Wow Jambore wraca! To rozumiem
GET LUCKY TOUR - Andrzej - 04.03.2010 jambore napisał(a):Na mnie też poczekasz ? Wow !!!!!!!!!!! hurra - Jambore. Pewnie ,że poczekam, na Ciebie zawsze. Ostatnio długo dajesz na siebie czekać. Sam sie dziwie, że jestem aż tak cierpliwy. Witaj, no jesteśmy w szoku, ale fajnie że wracasz. P.S. Mirku , wczoraj MARK do mnie dzwonił, prosilem Go czy znalazl by chwilkę , żeby po Ciebie wyskoczyć na lotnisko. Ty lądujesz w Heathrow, a Mark ma tam żabi skok. Zadowolony??????? GET LUCKY TOUR - kuba87 - 24.03.2010 Cześć Wszystkim!! Zaczynamy obstawiać co Mark zagra na tegorocznym tour? Ja kompletnie nie wiem czego się spodziewać a mam nadzieję, że będzie pół na pół nowości z hitami DS... ale obawiam się, że nowości, a już w ogóle z GL, będą ze 2 piosenki... Co powinno pójść na intro?
GET LUCKY TOUR - mirek - 24.03.2010 P.S. Mirku , wczoraj MARK do mnie dzwonił, prosilem Go czy znalazl by chwilkę , żeby po Ciebie wyskoczyć na lotnisko. Ty lądujesz w Heathrow, a Mark ma tam żabi skok. Zadowolony??????? Andrzeju jestem bardzo zadowolony ale transparent powitalny od Ciebie tez jest wskazany
GET LUCKY TOUR - koobaa - 24.03.2010 kuba87 napisał(a):Cześć Wszystkim!! Zaczynamy obstawiać co Mark zagra na tegorocznym tour? Ja kompletnie nie wiem czego się spodziewać a mam nadzieję, że będzie pół na pół nowości z hitami DS... ale obawiam się, że nowości, a już w ogóle z GL, będą ze 2 piosenki... Znamy już 3 kawałki, które chłopaki trenowali na próbach. Z tego dwa z Get Lucky. GET LUCKY TOUR - filipk91 - 24.03.2010 A które to? GET LUCKY TOUR - BET - 24.03.2010 Domyslam sie ze te z promo tour - get lucky i monteleone? Poprawcie jesli sie myle. GET LUCKY TOUR - Robson - 24.03.2010 Ja się cieszę że jest duża szansa na mój ukochany z GL
GET LUCKY TOUR - Igor23 - 24.03.2010 ja chce Vic And Ray
GET LUCKY TOUR - anrom - 24.03.2010 Och, czego to ja bym nie chciał... ale i tak będzie cudnie! GET LUCKY TOUR - koobaa - 25.03.2010 Cytat:A które to?Romeo and Juliet So Far From The Clyde Monteleone |