17.04.2011, 23:34
SmokEustachy napisał(a):Bet a pomijając wszystko inne zaprosiłbyś Piłsudskiego?
Wracając do profesorów, co stanowi OT, akurat to po katastrofie okazało się, że coś tam wiadomo, ale w sumie nie wiadomo itp jeżeli chodzi o konstytucję. Jeżeli chodzi o owe ustawy, to oczywista owi profesorowie nie są odpowiedzialni za 5 lat z kierowanie zorganizowaną grupą przestępczą. itp sprawy. Właśnie chodzi o generalne zasady.
Faktycznie głosowanie na prezia, szczególnie w 2 turze to coś zupełnie innego niż głosowania na partię. I dalej nie wiem, czym kandydaci PO (Tusk, Komorowski) przewyższali Kaczyńskich?
BET, SmokEustachy - zrozumcie, że ja nie mam ochoty ani dyskutować o poglądach politycznych, ani bronić Platformy Obywatelskiej (na którą nawet nie głosowałem i jeszcze nie wiem, czy głosował będę w październiku).
Staram się mówić, o czymś więcej niż poglądy. Dla mnie Kaczyński to polityk, który nie powinien stać w szeregu z powaznymi kandydatami, takimi jak Marek Jurek, Bronisław Komorowski, Andrzej Olechowski czy Waldemar Pawlak. To polityk, który powinien być obok Bogusława Ziętka, Janusza Korwina-Mikke i Andrzeja Leppera. Przeraża mnie tylko, że na tych trzech panów głosowało w sumie dużo mniej niż milion Polaków, a na Jarosława Kaczyńskiego ponad sześć milionów. No cóż - jaki naród, taka polityka
.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
A new morning has begun..."