17.04.2011, 20:08
BET napisał(a):Nadal mam wrazenie, ze pomijasz naistotniejsza czesc moich wypowiedzi. Znamienne, ze tych dotyczacych PO. Twoje przedostatnie zdanie tez nie musi byc prawda (chyba, ze traktujesz poparcie dla partii dogmatowo). No i wreszcie - dalej kwalifikujesz do pisowskiego elektoratu po swojemu, pomimo moich grafomanskich prob opisania jak to wyglada z mojej np. strony. Zostanmy zatem przy tym.
Kwalifikuje po swojemu - racja, ale stosuję przy tym obiektywną miarę. Głosowałeś na kandydata PiS-u - jesteś elektoratem tej parii. Mnie, Betcie, również możesz oceniać stosując tę miarę.
Nie mam zamiaru się z Tobą kłocić o osiągnięcia PO, bo ani mnie one ziębią, ani grzeją. Dość dobrze oceniam rząd, dość dobrze oceniam prezydenta, ale uważam, że mogłoby być dużo lepiej. W dodatku wiem, że każdy oczekuję czegoś innego, więc tę dyskusję uważam za pozbawioną sensu.
Bardziej interesująca jest dla mnie dyskusja o tym, że Ty uważasz osoby, które mają inne poglądy polityczne niż Ty za zmanipulowanych przez Michnika i Żakowskiego. Zupełnie nie rozumiem, jak można mieć takie podejście, ale Ty z uporem maniaka powtarzasz o manipulacji, zakłamaniu, etc. Pewnie gdybyśmy porozmawiali o Jaruzelskim, to powiedziałbyś o "odpieprzcie się od generała" oraz "człowieku honoru", a gdybyśmy zaczęli dyskusję o lustracji to wspomniałbyś o Maleszce. Smutne!
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
A new morning has begun..."