22.08.2010, 13:22
Nie ze wszystkimi poglądami Wojciecha Cejrowskiego się zgadzam, ale z czystym sumieniem mogę polecić jego książki, "Rio Anaconda" i "Gringo wśród dzikich plemion" i pewnie znany przynajmniej części z Was program "Boso przez świat"
Ale na książkach przede wszystkim chciałabym się dziś skupić. To nie tylko zapisy jego podróży, ale też źródło bardzo wielu cennych informacji z zakresu historii, religioznawstwa, kultury. Ponadto, Autor ma tak lekki i dowcipny styl pisania, że po piewsze ubaw po pachy gwarantowany, a po drugie, te książki w mojej rodzinie połykane są w całości w ciągu jednego dnia, choć to przecież żaden wyznacznik, niemniej jednak P O L E C A M
Ale na książkach przede wszystkim chciałabym się dziś skupić. To nie tylko zapisy jego podróży, ale też źródło bardzo wielu cennych informacji z zakresu historii, religioznawstwa, kultury. Ponadto, Autor ma tak lekki i dowcipny styl pisania, że po piewsze ubaw po pachy gwarantowany, a po drugie, te książki w mojej rodzinie połykane są w całości w ciągu jednego dnia, choć to przecież żaden wyznacznik, niemniej jednak P O L E C A M
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss