24.06.2010, 15:49
Nigdzie nie znajdziesz takich informacji, bo wszystkie serwisy skupiają się na rozprawie sądowej (która nie toczy sie o poglądy Komorowskiego na służbe zdrowia tylko o słowa które wypowiedział). Zamiast podjąć sedno problemu lepiej jest łapać się za słowa. No ale po co zajmować się konkretami skoro ludzi interesuje jedynie wyrok n i e z a w i s ł e g o sądu.
Co do samej służby zdrowia.
Mój nauczyciel historii z liceum, który w czasach PRL nauczał prawdziwej historii za co był więziony i represjonowany, powiedział, że nie istnieje coś takiego jak bezpłatne świadczenia. Nie to żebym potrzebowal nauczyciela by dojść do takich wniosków, ale dopiero wtedy zacząłem się zastanawiać nad tym co słyszę w mediach o tym jak to świadczenia socjalne są konieczne dla dobra kraju.
I dlatego gdy słyszę kolejnego kłamcę w garniturze, który opowiada o czymkolwiek co jest darmowe dostaję odruchu wymiotnego.
NIE ISTNIEJE COŚ TAKIEGO JAK DARMOWA SŁUŻBA ZDROWIA.
Chyba, że komuś robi różnicę to czy zabiorą mu kasę bez pytania czy sam ją wyłoży.
Co do samej służby zdrowia.
Mój nauczyciel historii z liceum, który w czasach PRL nauczał prawdziwej historii za co był więziony i represjonowany, powiedział, że nie istnieje coś takiego jak bezpłatne świadczenia. Nie to żebym potrzebowal nauczyciela by dojść do takich wniosków, ale dopiero wtedy zacząłem się zastanawiać nad tym co słyszę w mediach o tym jak to świadczenia socjalne są konieczne dla dobra kraju.
I dlatego gdy słyszę kolejnego kłamcę w garniturze, który opowiada o czymkolwiek co jest darmowe dostaję odruchu wymiotnego.
NIE ISTNIEJE COŚ TAKIEGO JAK DARMOWA SŁUŻBA ZDROWIA.
Chyba, że komuś robi różnicę to czy zabiorą mu kasę bez pytania czy sam ją wyłoży.
Cytat:Ps. Michał używa mocnego jezyka, ale tak naprawdę mało kto z jego oponentów odpowiada/odpowiedziął mu merytorycznie na jego zarzutyOn pisze zdrobnieniami. To wyklucza jakąkolwiek dyskusję
Ja się nie znam to się chętnie wypowiem.