17.06.2010, 19:22
Ania_M napisał(a):a) Nie wciskaj mitukituNie wierzę, że nie śledziłeś programów informacyjnych w radio i telewizji po katastrofie pod Smoleńskiem. Już w dniu tragedii było wiadomo, że do czasu wyborów funkcję głowy państwa przejmie marszałek - czyli Bronisław Komorowski.
b) Chyba Ci się kandydaci pomylili
c) Tak? A czy dobrym kandydatem na prezydenta jest ktoś, kto nie umie podejmować własnych decyzji? Zaczęło się swojego czasu naciskanie na BK, aby kontynuował politykę Lecha Kaczyńskiego. Stanowczo odmówił, argumentując, że pójdzie swoją własną polityczną drogą.
d) Wszystkimi.
to ja kontynuuję

a) ja się pytam co on takiego zrobił, nie traktuj mnie jak idiotę, który nie zna konstytucji. Ja się nie pytam z jakiej racji. Ja się pytam CO ZROBIŁ, żeby można powiedzieć, że sobie RADZI Z FUNKCJĄ
b) Nie traktuję Pawlaka i Jurka jako kandydatów, bardziej jako maskotki, szczególnie tego pierwszego, którego w esce rock pod kątem wyglądu określono jako 'surykatkę, która czasami sięwychyli, żeby ogarnąć temat'
d) vide twoja odpowiedź na pkt b
Love, Peace & Dire Straits

Nie wierzę, że nie śledziłeś programów informacyjnych w radio i telewizji po katastrofie pod Smoleńskiem. Już w dniu tragedii było wiadomo, że do czasu wyborów funkcję głowy państwa przejmie marszałek - czyli Bronisław Komorowski.