09.11.2007, 15:11
hmm pare odpowiedzi do zarzutow krzaqa:
- po pierwsze na zlot zawsze jestes zapraszany poprzez strone i forum
- po drugie pisalimy maile ( tylko cos sie popsulo i chyba pozniej nie dochodzily )
- na zlocie zawsze jestes widziany chetnie i zostaniesz powitany sympatycznie niezaleznie czy nowa plyta ci sie podoba czy nie
- na zlotach jest coraz wiecej osob i ludzi na forum choc moze nie pisza z braku czasu ( w tym roku tez poznalismy pare osob nowych ktore swietnie sie bawily )
- co do strony to zauwaz ze byla robiona bardzo dawno temu
wiec i graficznie moze nie jest hitem ( ale czy na jakiejs stronie jest grajaca gitara ? najedz myszka na gryf )
strona sie zmieni ale tez kazdy ma ciezko z czasem
strone glowna robilem sam - nie znam sie swietnie na tworzeniu stron
ale tez ani mi nikt za to nie placi ani ja nie musze wydawac na profesjonalna strone, nie wiem czy pamietasz strone marka knopflera oficjalna jaka to byla tragedia ?
- wpisz w googlu "knopfler" i zobaczysz jaka strona jest najczesciej odwiedzana
- po pierwsze na zlot zawsze jestes zapraszany poprzez strone i forum
- po drugie pisalimy maile ( tylko cos sie popsulo i chyba pozniej nie dochodzily )
- na zlocie zawsze jestes widziany chetnie i zostaniesz powitany sympatycznie niezaleznie czy nowa plyta ci sie podoba czy nie
- na zlotach jest coraz wiecej osob i ludzi na forum choc moze nie pisza z braku czasu ( w tym roku tez poznalismy pare osob nowych ktore swietnie sie bawily )
- co do strony to zauwaz ze byla robiona bardzo dawno temu
wiec i graficznie moze nie jest hitem ( ale czy na jakiejs stronie jest grajaca gitara ? najedz myszka na gryf )
strona sie zmieni ale tez kazdy ma ciezko z czasem
strone glowna robilem sam - nie znam sie swietnie na tworzeniu stron
ale tez ani mi nikt za to nie placi ani ja nie musze wydawac na profesjonalna strone, nie wiem czy pamietasz strone marka knopflera oficjalna jaka to byla tragedia ?
- wpisz w googlu "knopfler" i zobaczysz jaka strona jest najczesciej odwiedzana
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu
------------------------
szefu