03.11.2007, 20:48
Cytat:Originally posted by kszaq@Nov 3 2007, 03:56 PMKrzaq,
To forum to zamknięta 'enklawa' wspólnych znajomych i nie dziwcie się, że coraz mniej osób ma ochotę pisać na nim. O stronie głównej nie wspomnę bo to wielki syf i wstyd, że takie co istnieje. To już dzieci tworzš lepsze strony www. Poza tym na forum nie ma możliwoci pisania inaczej niż 'Mark to król i basta' bo od razu taka osoba majšca inne zdanie jest na marginesie. Czytam to forum i widzę, że jest coraz większa tragedia.
Nie pozdrawiam.
1. W jaki sposób zamknięta enklawa wspólnych znajomych? Mylałem, że każdy Użytkownik forum jest dla siebie kim w rodzaju znajomego. Poprzez wspólnš muzykę. Nie odczułem nigdy, by to forum było zamkniętym kręgiem.
2. Zgodzę się. Strona główna nie wyglšda najlepiej. Nieaktualne dane, a właciwie brak większej iloci danych, niekoniecznie zachęca.
Natomiast nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że to syf i wstyd.
Liczš się tutaj przede wszystkim: forum, posty, społecznoć. A nie cała ta oprawa.
Chyba, że forum.knopfler.pl startuje do miana najlepiej stworzonej strony www w internecie w Polsce. A o tym nie słyszałem.
Forum działa szybko, nie ma awarii (prawie).
3. Znowu się z Tobš nie zgodzę. Co znaczy, że osoba piszšca o muzyce Marka inaczej niż "ekstra", "super", "niezwykła" jest na marginesie? Rozwiniesz?
4. Czytasz to forum i widzisz, że jest coraz większa tragedia. To znaczy? Pod jakim względem? Bo ja jako nie dopatrzyłem się takich "tragedii".
5. Z tego co wiem, to włanie Ty masz w tyłku to forum, a nie - jak twierdzisz - Forumowicze Ciebie (złożyłe rezygnację ni stšd ni zowšd(?) z konta/loginu na poczštku roku)..
6. Wiesz co? Wcale nie pragnę Twoich pozdrowień
Nie musisz się silić.
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"