Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki
Cytat:Ja wiem, ze obecnie mamy w kraju taki klimat, ze nawet jak zupa bedzie nie dobra to wina lezy po stronie "popiskow, liskow i innych wypierdkow".

BETcie mój miły, ja naprawdę umiem odróżnić zupę od zagrywek politycznych :> I wierz mi, że nie jestem "z założenia" wrogiem obecnie panujšcej frakcji; na dowód masz tu link do tekstu, który napisałem krótko po wyborach (wyszukaj sobie na stronie frazę "cenzura"): http://www.ateista.pl/articles.php?id=146 . Zwalczałem przeprowadzane "z wyprzedzeniem" ataki na władzuchnę mówišc, że przecież nie wiadomo jak będzie się ona zachowywać.

Czas (z pomocš włšdzuchny Oczko) zmusił mnie do przyjęcia postawy bardziej radykalnej - żadna władza od czasu, gdy jestem w miarę obyty w tematach politycznych, nie zalazła mi za skórę bardziej niż ta. Może stšd moja nerwowoœć i podejrzliwoœć.

Cytat:Co do poszukiwania znakow w setliscie audycji MN to troche mnie to bawi.

Ja nie jestem specjalnym fanem doszukiwania się teorii spiskowych (wręcz przeciwnie nawet), ale też nie zakładam, że takowe nie istniejš. Z audycji Marka i pożegnalnego wywiadu przebija taki żal, że człowiek zaczyna się zastanawiać: kurczę, przecieœ facet sam by sobie krzywdy nie zrobił!

Cytat:A jesli poszedl jednak dla kasy

... to będę bardzo zadowolony i nie będę miał doń najmniejszego żalu - wszak aby "być", trzeba jednak "mieć" Uśmiech Naprawdę chciałbym, by ten właœnie scenariusz był prawdziwy.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez BET - 31.07.2007, 15:04
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez BET - 01.08.2007, 22:36
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez Bart - 01.08.2007, 22:51
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez BET - 01.08.2007, 23:28
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez BET - 08.08.2007, 23:10
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez BET - 09.08.2007, 21:37
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez BET - 27.05.2010, 12:03

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości