Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Favicon - ikonka pojawiająca się w pasku przeglądarki
Aktualnie jest ustawiona standardowa ikonka VBulletinu: [Obrazek: faviconvb.gif]. Przydałoby się coś bardziej markowego, ale nie mam pomysłu Uśmiech Próbowałem z gitarą, samym Markiem, ale nic nie wychodziło dobrze - warunkiem jest rozmiar 16x16 pikseli, więc musi być to dość schematyczne, bo szczegóły w pomniejszeniu znikną. Macie jakieś propozycje? Poniżej moje próby.

[Obrazek: 1859593.jpg] [Obrazek: alb1596413th.jpg] [Obrazek: r068399f870s.jpg]
Odpowiedz
Bart napisał(a):Aktualnie jest ustawiona standardowa ikonka VBulletinu: [Obrazek: faviconvb.gif]. Przydałoby się coś bardziej markowego, ale nie mam pomysłu Uśmiech Próbowałem z gitarą, samym Markiem, ale nic nie wychodziło dobrze - warunkiem jest rozmiar 16x16 pikseli, więc musi być to dość schematyczne, bo szczegóły w pomniejszeniu znikną. Macie jakieś propozycje? Poniżej moje próby.

[Obrazek: 1859593.jpg] [Obrazek: alb1596413th.jpg] [Obrazek: r068399f870s.jpg]
Próbowałem z okładkami Shangri La, Golden Heart i Brothers in Arms, ale kiepski rezultat przy 16x16

Załączone pliki
.jpg   shangri.jpg (Rozmiar: 794 bajtów / Pobrań: 24)
.jpg   brothers.jpg (Rozmiar: 752 bajtów / Pobrań: 25)
.jpg   golden.jpg (Rozmiar: 1.02 KB / Pobrań: 23)
always look on the bright side of life

Odpowiedz
Ikonka Barta gdzie Mark trzyma gitare na bialym tle i Elsinore z okladka BiA sa dobre i wiadomo co tam jest.
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
Właśnie ten Mark mi się też w miarę widzi.
Odpowiedz
Bart napisał(a):Właśnie ten Mark mi się też w miarę widzi.
No to masz odpowiedź Duży uśmiech a jak pojawi się coś nowego, to zawsze możesz zmienić.
always look on the bright side of life

Odpowiedz
Perua, to jak byś miał dostęp do FTPa, możesz wrzucić tego Marka jako fav?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości